la ce ar merge voblerul asta?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 31 Aug 2010, 17:54

:lol: Nu cred ca le pasa prea mult pestilor ce desen are saraca artificiala, mai ales somnului care vede mai prost ca strabunica. Daca vibreaza bine si evolueaza asemanator unui pestisor - pentru ca asta pun pariu ca nu face ca racu in apa - o sa sara dupa el si orice rapitor mare fara probleme. Pune-l la treaba si pune poze cu capturile :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 31 Aug 2010, 17:58

modigliani scrie: cineva mi-a spus candva o vorba : ,, Vrei sa prinzi peste ? Incearca sa gandesti ca pestele . "
fara suparare, cine ti-a spus asa ceva are simtul umorului dezvoltat :lol:

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 31 Aug 2010, 18:03

Eu il am (pe cel mai mic) si l-am folosit. L-am tras asa intr-o doara dupa caiac si am luat ceva bass mic si vreo doua marlitze, nimic spectaculos.
Are o actiune destul de intensa, dar nici nu seamana a racusor. Daca e sa vorbim despre ciudatenii, mai mult imi place ala in forma de albina, tot Rebel, BumbleBeee cred. Am prins cu el de la biban in sus. Foarte distractiv!

Parerea mea: pentru tarait pe substrat nimic nu bate plasticele moi. Mai bine tarai un Berkley Powerbait montat Texas, care miroase ademenitor, are super actiune si cand l-a luat pestele, nu ii mai da drumul. Sau un racusor Yum, injectat cu LPT, sau... un racusor adevarat :wink:
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 31 Aug 2010, 18:11

Da` de astea ce zicetzi? Seamana a goanga ori ba? Parca-s doua care... :lol:

Imagine
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 31 Aug 2010, 18:16

burtea scrie::lol: Nu cred ca le pasa prea mult pestilor ce desen are saraca artificiala, mai ales somnului care vede mai prost ca strabunica. Daca vibreaza bine si evolueaza asemanator unui pestisor - pentru ca asta pun pariu ca nu face ca racu in apa - o sa sara dupa el si orice rapitor mare fara probleme. Pune-l la treaba si pune poze cu capturile :D
CORECT !! Voblerele astea sunt dovada ca rapitorii, cand sunt in dispozitie de atac, se arunca pe orice se misca si face zgomot... Nici vorba sa se miste ca racul chestia aia! Am luat-o pt ca era 2$, si 2$ si face.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Aug 2010, 20:06

mihaif99 scrie:
burtea scrie::lol: Nu cred ca le pasa prea mult pestilor ce desen are saraca artificiala, mai ales somnului care vede mai prost ca strabunica. Daca vibreaza bine si evolueaza asemanator unui pestisor - pentru ca asta pun pariu ca nu face ca racu in apa - o sa sara dupa el si orice rapitor mare fara probleme. Pune-l la treaba si pune poze cu capturile :D
CORECT !! Voblerele astea sunt dovada ca rapitorii, cand sunt in dispozitie de atac, se arunca pe orice se misca si face zgomot... Nici vorba sa se miste ca racul chestia aia! Am luat-o pt ca era 2$, si 2$ si face.
Unele naluci sunt facute ptr. a prinde pescariiiiiiii ... :lol: , altele si - si , iar foarte rare cunt acele naluci care prind doar peste ........

Scrie răspuns