Kolibri & SEAHAWK II - mare dilema de incepator.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Kolibri & SEAHAWK II - mare dilema de incepator.
In primul rand salut tuturor pescarilor de pe forum si nu numai , - sunt in mare dilema in achizitionarea a una din cele 2 barci :
- kolibri Barca K - 220 - TL -1300ron
-Intex SEAHAWK II -800ron
- , vreau sa mentionez ca nu pescuiesc decat pe lacul de acumulare de pe Siret zona Ciuslea si pe unele balti din zona,
problema e ca nu stiu la care sa ma hotarasc intrucat bugetul e limitat intre astea doua voi pe care v-ati luao?
Va multumesc anticipat si astept parerile voastre.
- kolibri Barca K - 220 - TL -1300ron
-Intex SEAHAWK II -800ron
- , vreau sa mentionez ca nu pescuiesc decat pe lacul de acumulare de pe Siret zona Ciuslea si pe unele balti din zona,
problema e ca nu stiu la care sa ma hotarasc intrucat bugetul e limitat intre astea doua voi pe care v-ati luao?
Va multumesc anticipat si astept parerile voastre.
Re: Kolibri & SEAHAWK II - mare dilema de incepator.
Pai cele de la kolibri sunt din cauciuc sau pvc. Sunt tapene. In
tex parca sunt.niste colace.
tex parca sunt.niste colace.
Depinde,..daca sti sa inoti,Intex,daca nu,Kolibri+VESTA...
(vezi ca nu-i de joaca cu apa) 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
...detin SEAHAWK II de 3 sezoane , nu este chiar colac , la banii care i-am dat si conditiile in care pescuiesc sunt chiar multumit de ea , dar nu se poate compara cu Kolibri
...clar , Kolibri net superioara din mai multe puncte de vedere ( material , podina rigida , bancute...)
...in consecinta alegerea mea ar fi aceasta barca , dar modelul urmator :Barca K - 260 - TL
...diferenta de 150 lei este perfect justificata , eu zic ca merita efortul.
...clar , Kolibri net superioara din mai multe puncte de vedere ( material , podina rigida , bancute...)
...in consecinta alegerea mea ar fi aceasta barca , dar modelul urmator :Barca K - 260 - TL
...diferenta de 150 lei este perfect justificata , eu zic ca merita efortul.
Intex Sehawk II nu e chiar colac... e o barca chiar ok in banii ei. Am avut si eu cam 3 ani barca asta si am vandut-o fara sa aiba vre-un petec pe ea. La tipul asta de barca nu o sa ai niciodata probleme cu lipiturile, sunt termosudate. Materialul din care e confectionata, chiar daca e sandvici PVC din 3 straturi si nu 5 ca la Kolibri e destul de rezistent. Partea proasta e ca nu poti sta in picioare in ea, nu are podina rigida, are doar o podina gonflabila care are un dop de proasta calitate cam ca la colac. Asta la podina. Daca vrei sa iei la ea separat si o placa de motor, plus sa incerci sa-i confectionezi o podina din tego sau ceva asemanator deja iti salta pretul si te apropii de pretul celor de la Kolibrii.
Materialul de la Kolibrii e mai gros, iti inspira mai multa incredere, plus ca are podina din tego, chiar daca nu e pe toata suprafata, ci doar din placi de tego, gen grilaj, poti pescui din ea si stand in picioare. In plus vad ca vine cu placa de motor in pret ceea ce e un plus. Doar ca la 220 lumgine o sa poti pescui doar singur in barca. Avantajul e ca la 18 kg, o poti cara pe unde vrei in spate.
Dintre cele 2 personal as alege Kolibri.
Materialul de la Kolibrii e mai gros, iti inspira mai multa incredere, plus ca are podina din tego, chiar daca nu e pe toata suprafata, ci doar din placi de tego, gen grilaj, poti pescui din ea si stand in picioare. In plus vad ca vine cu placa de motor in pret ceea ce e un plus. Doar ca la 220 lumgine o sa poti pescui doar singur in barca. Avantajul e ca la 18 kg, o poti cara pe unde vrei in spate.
Dintre cele 2 personal as alege Kolibri.

Am avut Seahawk II pe care am luat-o de noua cu vreo 4 milioane,materialul de la baloane nu-i chiar prost,podina insa e praf,mi-a facut 2 galme imense,asta fara s-o umflu prea tare!!Pernele alea gonflabile le-am eliminat din start,mai bine pui o blana sanatoasa si stai mai comod,una peste alta,mi-am facut treaba cu ea,e usoara si e cea mai rapida barca la vasle
!

-
- veteran
Asa opta pt Kolibri....... personal as alege Kolibri.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
multumesc pentru sfaturi iar in legatura cu podina se poate face una din tego sau alt material mai ieftin .
...tego OK !marius35 scrie:... iar in legatura cu podina se poate face una din tego sau alt material mai ieftin .