pentru mine locul acela e inutil pt ca bateria mea nu incape acolo ( 100 Ah ) . in plus nici nu imi convine sa adaug prea multa greutate in spate . acolo sta ancora si tot acolo se aduna apa care intra in barca din diverse motive ( ploaie , valuri , de pe sfoara ancorei ) . in poza vezi unde e bateria mea ( 35 kg ) eu stau exact in fata ei pe balonul opus atunci cind navighez si imi serveste si pe post de contragreutate ( eu 110 kg ) . daca as pune ( ca in poza ta ) bateria ( 35 kg) , ancora ( uzuala 5 kg ) , motor ( 9kg ) eu ( 110 kg ) toate acestea in spate barca ar sta tot cu nasul pe sus si ar fi teribil de dezechilibrata , in plus ar pierde foarte mult din viteza de deplasare care ori cum e mica la un electric de 34 lbs . eu am incercat si modelul respectiv de incarcare

in legatura cu fundul barcii desumflat total . cu o podina pe toata suprafata barcii si taiata la o dimensiune corecta
nu cred ca e nici o problema . si apa opune o rezistenta nu e ca si cum ai sta in aer . sa nu uitam ca sunt o multime de barci care au podea de tego fara a avea si fund gonflabil . ca or fi mai bine lucrate e foarte adevarat .
Grizzly vezi ca simbata nu e nici o sarbatoare .