Kastmaster
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Eu tot pun comenzi la Cabela`s si vad ca sunt la reducere oscilantele astea minune
http://www.cabelas.com/product/Acme-Kas ... l+Products
modele mai mici au preturi si mai bune / Sale Price:
$3.09 - $6.49
Evident pot sa aduc orice naluca care o au la Cabela`s si ...au.
In functie de cantitati le pot aduce la preturi foarte bune.
http://www.cabelas.com/product/Acme-Kas ... l+Products
modele mai mici au preturi si mai bune / Sale Price:
$3.09 - $6.49
Evident pot sa aduc orice naluca care o au la Cabela`s si ...au.
In functie de cantitati le pot aduce la preturi foarte bune.
Re: Kastmaster
eu am dat pe unul original de 7cm si 28g ,23lei
Salut,
Stie cineva de unde se mai pot cumpara oscilante Kastmaster in Romania?
Pe amazon si ebay costa shippingul mai mult decat lingura.
Multam de raspunsuri!
Multam de raspunsuri!
eu luam de la pe a p a .ro sau v o b l e r e . ro
Re:
Dan Alexe scrie:Copiile dupa Kastmaster au alta forma. Au capetele putin indoite astfel incit lingura are o forma de S. Au si altfel de bataie. Am incercat sa le indrept dar tot nu bat ca originalele.
Am cumparat si eu de la Tirg niste copii dar nu se compara cu originalul.
Parerea mea este ca originalele merita banii. Copii nu as mai cumpara.
Ce as putea sa zic

Aia cu capetele indoite ii un original , daca ii Halco, dealtfel nu stiu sigur daca acest Kastmaster ii dinaintea lui Twisty cea cu capetele indoite , Halco ii totusi o casa cu reputatie si ceva mai cunoscuta , da cum zic , nu as baga mana-n foc !
Pt. mine "castmaster" ii Maria Mucho Lucir , ii o naluca compacta si din plumb aliat cu ceva , da putin , ca-i mai mult plumb , aia chiar se lanseaza , si asta ca am prins si cu Twisty , si Kastmaster si evident cu Mucho Lucir , un nume atipic pt. o naluca japoneza

Acuma , ca un user se apuca se indrepte un original si sa-l transforme in cea ce doreste el ....nu stiu cum sa spun , ii very romanesc

Rapture - wind rider de 3,5 si 7g Jaxon - easy cast de 7; 11 ; 15; 19; 29g pe xxx pe King kk.ro Konger Ko - lingurita oscilanta Kastmaster de 3,5; 7; 10,5; 14gpricopo scrie:Salut,
Multam de raspunsuri!
Re: Re:
Plictiseala mare daca raspunzi dupa patru ani.SF scrie:Dan Alexe scrie:Copiile dupa Kastmaster au alta forma. Au capetele putin indoite astfel incit lingura are o forma de S. Au si altfel de bataie. Am incercat sa le indrept dar tot nu bat ca originalele.
Am cumparat si eu de la Tirg niste copii dar nu se compara cu originalul.
Parerea mea este ca originalele merita banii. Copii nu as mai cumpara.
Ce as putea sa zic![]()
Aia cu capetele indoite ii un original , daca ii Halco, dealtfel nu stiu sigur daca acest Kastmaster ii dinaintea lui Twisty cea cu capetele indoite , Halco ii totusi o casa cu reputatie si ceva mai cunoscuta , da cum zic , nu as baga mana-n foc !
Pt. mine "castmaster" ii Maria Mucho Lucir , ii o naluca compacta si din plumb aliat cu ceva , da putin , ca-i mai mult plumb , aia chiar se lanseaza , si asta ca am prins si cu Twisty , si Kastmaster si evident cu Mucho Lucir , un nume atipic pt. o naluca japoneza![]()
Acuma , ca un user se apuca se indrepte un original si sa-l transforme in cea ce doreste el ....nu stiu cum sa spun , ii very romanesc

Daca zici ca era original eu nu te pot contrazice. Parea o copie ieftina, mai repede Hal-Co decit Halco.
O sa reformulez: "Nu mi-as mai cumpara alt original in afara de Kastmaster"

Daca vreti sfatul meu, alegeti-va kastmastere care sa aiba in partea superioara o muchie cat mai subtire si ascutita nu precum chinezarile rotunjite si groase. Originale in Romania nu exista, foarte bune par sa fie cele de la Jaxon, dar sunt cam scumpe.