Kastmaster
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Departe de mine gandul,scuzele mele.ag_master scrie:Totusi, ai ceva impotriva daca eu vreau originale?
Am vazut ca locuiti in Bucuresti,poate reusim sa ne intalnim sa facem o comparatie intre original si ce am eu.
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Nici o problema, banuiesc ca vor ajunge peste 2-3 saptamani... Am tinut sa fie originale deoarece am citit pe mai multe forumuri cum ca totusi ar fi o diferenta, in evolutia in apa cel putin. Ramane de vazut!manubabanu scrie:Departe de mine gandul,scuzele mele.ag_master scrie:Totusi, ai ceva impotriva daca eu vreau originale?
Am vazut ca locuiti in Bucuresti,poate reusim sa ne intalnim sa facem o comparatie intre original si ce am eu.

- storm fish
- veteran
ambele au aceeasi evolutie.
Eu am cateva bucati(noi le zicem salam
)facute de un coleg de serviciu,mai grele cca. 40-60g,si astea evolueaza la fel ca originalul.
Sunt naluci excelente de somn si avat.Eu mai adaug in ancora o bucatica de twister(coada).
Eu am cateva bucati(noi le zicem salam

Sunt naluci excelente de somn si avat.Eu mai adaug in ancora o bucatica de twister(coada).
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
...am avut original , fara "floace" , dar l-am lasat in agatatura
...apoi am luat ceva "fake" ce imita foarte bine originalul si am prins atat avat cat si somn
...nu contest calitatile originalului ca si material, dar diferenta de pret este una foarte mare si "fake"-ul are greutatea si formatul identic cu originalul si nu vad de ce ar evolua altfel
...la urma urmei , doar chestie de gust , cu sau fara "floace" .

...apoi am luat ceva "fake" ce imita foarte bine originalul si am prins atat avat cat si somn
...nu contest calitatile originalului ca si material, dar diferenta de pret este una foarte mare si "fake"-ul are greutatea si formatul identic cu originalul si nu vad de ce ar evolua altfel
...la urma urmei , doar chestie de gust , cu sau fara "floace" .