kaiac sau canoe?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tralalela 45
junior
junior

Mesaj de tralalela 45 » 17 Aug 2010, 00:16

Orice femeie care sta in patru labe are sanii dreptzi. La 12 picioare tracking este slab orice fel de chila ai. Desigur ca daca esti atent cum vaslesti il tii drept. La fel cu statul in patru labe. Potzi sa pescuiesti din el? desigur. Dar macar ai decentza sa nu il pui pe site ca touring. din 3 caiace puse pe site ca fiin touring doar unul ai putea sa il folosesti ca atare. La fel se intampla si cu alea de fishing? unu din trei?

Daca stai putzin si te gandesti potzi sa pescuiesti si din camera de roate de tractor. Astia de la RTM nu fac si camere?

Cand am zic ca Midway si Tempo sunt singurele in care mi-as pune dosul asta inseamna ca in celelalte nu mi l-as pune. deocamdata baietzii astia de la RTM mai trebuie sa stea pe piatza ca sa dovedeasca ca pot si altceva in afara de cumparat molduri. Ma scuzi dar orice producator de galetzi din polietilena poate face un caiac daca are matritza.

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 17 Aug 2010, 07:43

tralalela 45 scrie:Orice femeie care sta in patru labe are sanii dreptzi. La 12 picioare tracking este slab orice fel de chila ai. Desigur ca daca esti atent cum vaslesti il tii drept. La fel cu statul in patru labe. Potzi sa pescuiesti din el? desigur. Dar macar ai decentza sa nu il pui pe site ca touring. din 3 caiace puse pe site ca fiin touring doar unul ai putea sa il folosesti ca atare. La fel se intampla si cu alea de fishing? unu din trei?

Daca stai putzin si te gandesti potzi sa pescuiesti si din camera de roate de tractor. Astia de la RTM nu fac si camere?

Cand am zic ca Midway si Tempo sunt singurele in care mi-as pune dosul asta inseamna ca in celelalte nu mi l-as pune. deocamdata baietzii astia de la RTM mai trebuie sa stea pe piatza ca sa dovedeasca ca pot si altceva in afara de cumparat molduri. Ma scuzi dar orice producator de galetzi din polietilena poate face un caiac daca are matritza.

Dude you're hopeless. Vad la tine o disperare. Ai o fixatie cu Kleeperul tau, si te contrazici aiurea. Nici nu ai incercat altceva, si nici macarnu ai decenta sa scrii la subiect. Fii frate fericit cu caiacul tau. Trage in continuare un vobler dupa tine ca poate se prinde ceva si imagineaza-ti ca esti mare pescar "de trolling".
Apoi cand ziceai ca strangi ban pe ban pe Macgregor, la 26m sau 26x cred ca te referi. Nici ca se putea mai bine. Fii fericit si cu asta.

Hai ca imi racesc gura de pomana.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

Scrie răspuns