jiguri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: jiguri
daca pescuiesti pe un loc unde sti bine conformatia fundului si ai sanse sa intre si ceva mai mare nu este solutie de mijloc 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
- moneytehnik
- veteran
ai dreptate dar totusi Gamakatsu sunt prea scumpe, exagerat!
Pentru competitii, daca ai sponsori si unde orice captura e importanta s-o merita pretul, dar in rest ... nu.
Ulimul peste(cel din poza) l-am scos cu eagle normal 4/0.
Pentru competitii, daca ai sponsori si unde orice captura e importanta s-o merita pretul, dar in rest ... nu.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- stefanflorin
- veteran
inca se gasesc, timp de umblat dupa ei sa fie...si tocmai pt ca intra rar, trebuie sa fim pregatitisteff scrie:
Unde-i mai gasim pe aia de 4-5 kg?... doar prin plase
Urasc atarnatorii!
-
- veteran
nu te contrazic dar daca iti intra vreun mustacios mai imbracat caci inca mai intra daca il cauti ,nu vei regreta ca nu ai avut carlig bunmoneytehnik scrie:ai dreptate dar totusi Gamakatsu sunt prea scumpe, exagerat!

Asa este Stefan, daca intra si nu esti pregatit sa-i faci fata iti piere tot chefu'.stefanflorin scrie:inca se gasesc, timp de umblat dupa ei sa fie...si tocmai pt ca intra rar, trebuie sa fim pregatitisteff scrie:
Unde-i mai gasim pe aia de 4-5 kg?... doar prin plase
Stiu ca ustura gamakatsu insa, dai un ban dar face.
Se mai agata, mai pierzi cate unu sau mai multe, mai ascunzi carligu' asta-i farmecu' pescuitului si mai e vorba aia "nu pierzi nu prinzi".

- moneytehnik
- veteran
Ai dreptate, am avut rateuri sau carlige indoite in gura pestelui sau pesti scosi cu noroc, toate din cauza carligelor dar parca mie ciuda pe Gamakatsu...mircioneolt scrie: nu te contrazic dar daca iti intra vreun mustacios mai imbracat caci inca mai intra daca il cauti ,nu vei regreta ca nu ai avut carlig bunmerita sa ai acolo ceva bun ..pt cazuri de urgenta
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- veteran
imi vei da dreptate la un moment, asa faceam si io nu dau,nu fac,etc dar nu strica 50-100buc sa le ai mereu cu tine
de sacrificiu fara numar 

din ciclul omul cat traieste invata:stefanflorin scrie:e si ieftin al drecu.....un offset + un tungsten agatat face cat 2-3 jiguri din celelalte...pt mine asta inseamna nu foarte eco pt buzunar

Pescuiesc asa de vreo cativa ani in locurile grele... cu viermi care nu prea fac nimic, diveste split-tail care au crestatura aia pt off set..etc...
Cand i-o pui salaului pe masa.. nu sta sa analizeze firma, culoarea sau altele... jigul pus in cel mai fierbinte locsor sigur aduce o trasatura...
Incercati clasic jig (in poza un mustad 5/0 BLN si 28g) trece printre crengi.. pe curent se mia agata chiar si asa..dar incomplarabil mai putin decat un jig clasic cu varful expus...
Spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Tot din poza asta am invatat si euovidiu scrie: din ciclul omul cat traieste invata:
Spor!

Vulpea-i vulpe!ovidiu scrie:[...]
Pescuiesc asa de vreo cativa ani in locurile grele... cu viermi care nu prea fac nimic, diveste split-tail care au crestatura aia pt off set..etc...
Cand i-o pui salaului pe masa.. nu sta sa analizeze firma, culoarea sau altele... jigul pus in cel mai fierbinte locsor sigur aduce o trasatura...
[...]

Vezi tu Ovidiule, n-ai "intinerit" degeaba.

Asta spuneam si eu mai sus...
steff scrie:Se mai agata, mai pierzi cate unu sau mai multe, mai ascunzi carligu' asta-i farmecu' pescuitului si mai e vorba aia "nu pierzi nu prinzi"