jiguri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Re: jiguri

Mesaj de grecu » 24 Feb 2012, 11:47

daca pescuiesti pe un loc unde sti bine conformatia fundului si ai sanse sa intre si ceva mai mare nu este solutie de mijloc :mrgreen:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 24 Feb 2012, 13:41

ai dreptate dar totusi Gamakatsu sunt prea scumpe, exagerat!
Pentru competitii, daca ai sponsori si unde orice captura e importanta s-o merita pretul, dar in rest ... nu.
Ulimul peste(cel din poza) l-am scos cu eagle normal 4/0.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Feb 2012, 15:17

steff scrie:
Unde-i mai gasim pe aia de 4-5 kg? :roll: ... doar prin plase :(
inca se gasesc, timp de umblat dupa ei sa fie...si tocmai pt ca intra rar, trebuie sa fim pregatiti
Urasc atarnatorii!

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 24 Feb 2012, 17:33

moneytehnik scrie:ai dreptate dar totusi Gamakatsu sunt prea scumpe, exagerat!
Pentru competitii, daca ai sponsori si unde orice captura e importanta s-o merita pretul, dar in rest ... nu.
Ulimul peste(cel din poza) l-am scos cu eagle normal 4/0.
nu te contrazic dar daca iti intra vreun mustacios mai imbracat caci inca mai intra daca il cauti ,nu vei regreta ca nu ai avut carlig bun :?: merita sa ai acolo ceva bun ..pt cazuri de urgenta :D

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Feb 2012, 17:59

stefanflorin scrie:
steff scrie:
Unde-i mai gasim pe aia de 4-5 kg? :roll: ... doar prin plase :(
inca se gasesc, timp de umblat dupa ei sa fie...si tocmai pt ca intra rar, trebuie sa fim pregatiti
Asa este Stefan, daca intra si nu esti pregatit sa-i faci fata iti piere tot chefu'.
Stiu ca ustura gamakatsu insa, dai un ban dar face.
Se mai agata, mai pierzi cate unu sau mai multe, mai ascunzi carligu' asta-i farmecu' pescuitului si mai e vorba aia "nu pierzi nu prinzi". :)

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 24 Feb 2012, 18:30

mircioneolt scrie: nu te contrazic dar daca iti intra vreun mustacios mai imbracat caci inca mai intra daca il cauti ,nu vei regreta ca nu ai avut carlig bun :?: merita sa ai acolo ceva bun ..pt cazuri de urgenta :D
Ai dreptate, am avut rateuri sau carlige indoite in gura pestelui sau pesti scosi cu noroc, toate din cauza carligelor dar parca mie ciuda pe Gamakatsu...
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 24 Feb 2012, 18:36

imi vei da dreptate la un moment, asa faceam si io nu dau,nu fac,etc dar nu strica 50-100buc sa le ai mereu cu tine :D de sacrificiu fara numar :mrgreen:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Feb 2012, 21:38

stefanflorin scrie:e si ieftin al drecu.....un offset + un tungsten agatat face cat 2-3 jiguri din celelalte...pt mine asta inseamna nu foarte eco pt buzunar :D
din ciclul omul cat traieste invata:
Imagine

Pescuiesc asa de vreo cativa ani in locurile grele... cu viermi care nu prea fac nimic, diveste split-tail care au crestatura aia pt off set..etc...
Cand i-o pui salaului pe masa.. nu sta sa analizeze firma, culoarea sau altele... jigul pus in cel mai fierbinte locsor sigur aduce o trasatura...
Incercati clasic jig (in poza un mustad 5/0 BLN si 28g) trece printre crengi.. pe curent se mia agata chiar si asa..dar incomplarabil mai putin decat un jig clasic cu varful expus...
Spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Feb 2012, 21:47

ovidiu scrie: din ciclul omul cat traieste invata:

Spor!
Tot din poza asta am invatat si eu :lol: :lol: :respekt:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Feb 2012, 22:30

ovidiu scrie:[...]
Pescuiesc asa de vreo cativa ani in locurile grele... cu viermi care nu prea fac nimic, diveste split-tail care au crestatura aia pt off set..etc...
Cand i-o pui salaului pe masa.. nu sta sa analizeze firma, culoarea sau altele... jigul pus in cel mai fierbinte locsor sigur aduce o trasatura...
[...]
Vulpea-i vulpe! :D
Vezi tu Ovidiule, n-ai "intinerit" degeaba. 8)

Asta spuneam si eu mai sus...
steff scrie:Se mai agata, mai pierzi cate unu sau mai multe, mai ascunzi carligu' asta-i farmecu' pescuitului si mai e vorba aia "nu pierzi nu prinzi"

Scrie răspuns