jiguri marabu

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 12 Oct 2004, 08:42

Eu pana acum, la jig cu par sau pene am prins numai bibani... si chiar dau foarte frumos... sper sa reusesc cat de curand sa ajung intr-o locatie cu shalai, stiuci si alte rapitoare ca sa incerc sa copiez fapta lu' eugen!!! Dupa parerea mea, diferenta intre streamer si jig cu pene este fix greutatea... Streamerul este o musca care cam imita un peshtishor sau o prada oarecare care este lestata sau nu iar un jig este un ac offset cu plumb in cap de care se leaga par sau pene sau combinatii... My2Cents
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Oct 2004, 11:13

Nu pot decat sa trag urmatoarea concluzie: mustele alea merg la salau, indiferent daca e mare sau mic. Nu ma asteptam sincer sa fiu sa fie ceva de capul lor in ape adanci.

Oricum, maxim respect pentru eugen si gandirea lui pozitiva :).

Inca o data pescuitul pestilor rapitori ofera cele mai neasteptate surprize. La cat de capos este prietenul nostru, daca nu il contraziceati - mihai si dan - si spuneati ca prind si merg, nu se mai apuca de legat.

Just joking :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Oct 2004, 11:22

ba da, todi, ma apucam. daca te uiti, o sa vezi posturi pe tema asta pe forum de cand era site-ul la inceput. iar obsesia mea cu genul asta de naluci e de vreo 2 ani, misto-urile n-au facut decat sa ma faca sa ma grabesc un pic. abia astept sa ajung intr-un loc bun sa le testez si la cumetre. 100% pot prinde si stiuca cu asa ceva. stiu eu. :)

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Oct 2004, 14:52

@ Eugen: - :wink: :lol:
Fir intins!
Borealis F

Scrie răspuns