am pescuit destul de mult in ultima vreme la silicoane .....
am ales jigul functie de firul folosit , de apa , de curent sau de vant , folosind unele mai grele in cazurile in care vantul ma deranja destul de mult
in acelasi timp (jiguri pe Mustad) avand in vedere ca am fost foarte des "la tramvai" (in baltile de pe langa Bucuresti ...sau Din Bucuresti cum spune piticul), in balti pline de agataturi (pietre, si alte structuri mai mult sau mai putin naturale

) , dupa ce la inceput lasam aproape la fiecare agatatura cate un jig cu twister cu tot, am folosit o tehnica neortodoxa invatata de la "mentorul " meu din obor
am decalit acul cu bricheta la jumatate , chiar pe curbura ....rezultatul ?...a intepat la fel ....dar am pierdut doar 20%....de aici recomandarea catre tine Gyorg " ai grija ce folosesti daca mergi si decaleste acul ".....
...intotdeauna jigul folosit cu cele mai bune rezultate era cel simplu ...plumb...ma refer la culoare
am incercat colorat si ....desi aveam acelasi silicon nu am mai avut asa de multe atacuri
vorbbesc si de cate 3-4 atacuri pe o recuperare in acele locuri ce colcaiau acum o luna de biban sau strapazani....acum dupa secarea baltilor ...deja e jalnic ...astept copca
daca am folosit silicon verde cu gliter am prins in proportie de 95% biban
folosind silicon alb atacurile au devenit mai rare dar capturile au constat in 95% salau
cam atat deocamdata....
drill prieteni!
ps stiuca de la Gostilele am prins-o la twister verde cu gliter de 4 cm , fara struna , pe jig Mustad de 8gr(parca...nu mai stiu exact )