Jiguri de calitate,sau cat de mult influenteaza jigul ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sorin
la agatare se indreapta carligul suficient pt a recupera atat jigul cat si siliconul fara pb
Mentionez ...fac asata acolo unde se agata frecvent , unde baltile (tentativa de balta de fapt ) sunt plinde de structuri , pietre si etc ....daca nu dau in acele structuri dau cam degeaba ..asta e stiut
deci se indreapta ....il recuperezi fara sa pierzi nimic si te mai distrezi in continuare
la agatare se indreapta carligul suficient pt a recupera atat jigul cat si siliconul fara pb
Mentionez ...fac asata acolo unde se agata frecvent , unde baltile (tentativa de balta de fapt ) sunt plinde de structuri , pietre si etc ....daca nu dau in acele structuri dau cam degeaba ..asta e stiut
deci se indreapta ....il recuperezi fara sa pierzi nimic si te mai distrezi in continuare
- costica_fishing
- veteran
fuga la Drill!
pacat ca acesti domni au deschis magazinul abia la sfarsitul sezonului!
in general, incep cu mustad, cu plumb la limita superioara (a necesitatilor). Asa imi dau seama de conformatia fundului.
DAca nu agata, bag Owner sau, daca e nevoie de plastice mari, am unele jiguri turnate de MihaiF pe carlige Gamakatsu de 5/0.
daca e duminica, dau cu capete storm
(daca nu agata sau nu IL agat).

pacat ca acesti domni au deschis magazinul abia la sfarsitul sezonului!
in general, incep cu mustad, cu plumb la limita superioara (a necesitatilor). Asa imi dau seama de conformatia fundului.
DAca nu agata, bag Owner sau, daca e nevoie de plastice mari, am unele jiguri turnate de MihaiF pe carlige Gamakatsu de 5/0.
daca e duminica, dau cu capete storm

5500? Da, asta e un pret bun!
pe an las cam 200-300 de jiguri (si shadurile aferente
) rezultand 1500000 + 6000000 = 7500000 anual IN MEDIE, calculand jigurile la pretul dat de tine Dane si shadurile 25 mii bucata
, tot in medie.
Daca as cumpara jiguri de la drill as iesi cu maxim 1 mil in "castig"
, din care ar trebui sa scad mijloacele de transport, berile inevitabile prin bucuresti cu voi, deci ar mai trebui sa adaug inca ceva
si cand ma gandesc ca toate astea le las pe fundul Oltului , iar sanatatea pe mal, imi vine sa ma apuc iar de pasnic
Hai ca am ras destul! Numai bine!
pe an las cam 200-300 de jiguri (si shadurile aferente

Daca as cumpara jiguri de la drill as iesi cu maxim 1 mil in "castig"

si cand ma gandesc ca toate astea le las pe fundul Oltului , iar sanatatea pe mal, imi vine sa ma apuc iar de pasnic

Hai ca am ras destul! Numai bine!
-
- veteran
Dupa parerea mea ceea ce am vazut la Drill este super.fata de Mustad cirligele sint facute dintr-o sirma mai fina si mai elastica iar virful este foarte ascutit ceea ce la Mustad nu exista(doar la modelele ascutite electrochimic)pretul 5.5mii este bun.Sint curios daca or sa vinda si cirlige nelestate.Forma traditionala bila pe mine nu ma intereseaza.
am vazut si eu un jig eagle claw de la magazinul drill, mie nu mi s-a parut o mare diferenta fata de mustad-uri. da, e ok de salau, pentru ca materialul se deformeaza usor fiind tija mai subtire si nu lasi in agataturi chiar atat de multe. dar de stiuca nu mi se pare ca ar bate owner-urile.
apropo de scoruri la jiguri, cei de la acquamania m-au dat pe spate: jig de 7g pe mustad ascutit electrochimic aproape 30k! mai aveau un pic si-l urcau la scor de vobler.
apropo de scoruri la jiguri, cei de la acquamania m-au dat pe spate: jig de 7g pe mustad ascutit electrochimic aproape 30k! mai aveau un pic si-l urcau la scor de vobler.