Jig
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Jig
Salutare,
Iertata fie-mi ignoranta, dar poate sa-mi explice si mie cineva ce fel de jig se recomanda la shad-ul de mai jos si cum se monteaza
http://www.totalfishing.ro/shad-kingdom ... -6596.html
Iertata fie-mi ignoranta, dar poate sa-mi explice si mie cineva ce fel de jig se recomanda la shad-ul de mai jos si cum se monteaza
http://www.totalfishing.ro/shad-kingdom ... -6596.html
-
- veteran
nu cred ca e floating, E floating!
am pescuit cu toate marimile de la kingdom, 6, 9 , si 12cm
cu 7g nu stiu daca se scufunda shadul ala de 12cm.
unde vrei sa-l arunci, curgatoare? lac?
jig de 20 g cred ca trebe pe lac; pe rau situatia se complica cu baboiul de 12cm
in rest vezi ca gasesti jiguri sabot pe totalfishing.
am pescuit cu toate marimile de la kingdom, 6, 9 , si 12cm
cu 7g nu stiu daca se scufunda shadul ala de 12cm.
unde vrei sa-l arunci, curgatoare? lac?
jig de 20 g cred ca trebe pe lac; pe rau situatia se complica cu baboiul de 12cm

in rest vezi ca gasesti jiguri sabot pe totalfishing.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
bila chiar in bot, ca e o guma destul de lunga, inainte sa tragii caligul prin shad pune carligul suprapus pe shad ca sa-ti dai seama pe unde va iesi, in ce zona din spaptele shadulu, in cazul acelui shad are si aripioara dorsala
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
da ochiiFlorin M scrie:Nu stiu daca la marimea asta mai mare e valabil, dar la modelele mici, ochii deranjeaza la montarea jigului, sunt niste chestii din material tare care impiedica montarea corecta a jigului. Rezolvarea e sa ii scoti ochii
uitasem de ochi!
trebe scosi
.