Jig
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Cam cu intarziere a venit, dar iata care este raportul meu la acest shad. O buc stiuca 4.5 kg si o plimbare de vreo 10-15 m cu gonflabila 2.7m neancorata dupa alta cotoroanta care pana la urma a scuipat. Motorul sau vaslele n-au avut nici o contributie. La ambele intepari am avut atac preliminar cu rateu, dupa care au atacat la urmatorul lanseu pe cadere , imediat dupa ce shadul a cazut in apa. Armat cu jig cu bila de 10g antibradis. Ovidiu, sa stii ca bila de 10g il duce bine la fund !! Se misca f frumos in apa ! Multumesc de sfaturi !
- daspinningmaster
- utilizator constant
Andrei, in primul rand felicitari pentru captura dar si pentru cumatra scapata, e si asta o experienta. Poate daca dadeai cu jig fara antibradis o intepai mai bine si puteai sa te uiti in ochii ei.
In al doilea rand, daca vrei sa primesti ajutor pe forum si implicit sa inveti, invata intai sa asculti. Ovidiu pescuieste cu gumelea astea de vreo sapte ani de zile si le cunoaste foarte bine, nu cred ca a aflat ceva nou cand i-ai spus tu ca inoata bine. Guma e intr-adevar flotanta, voi cauta o poza care sa iti confirme acest lucru, dar poate tocmai datorita acestui fapt ai avut prezentari. Flotabilitatea combinata cu greutatea redusa a jigului au creat jocul de care aveau nevoie cumetrele din zona unde ai pescuit tu.
Fire zmucite!
In al doilea rand, daca vrei sa primesti ajutor pe forum si implicit sa inveti, invata intai sa asculti. Ovidiu pescuieste cu gumelea astea de vreo sapte ani de zile si le cunoaste foarte bine, nu cred ca a aflat ceva nou cand i-ai spus tu ca inoata bine. Guma e intr-adevar flotanta, voi cauta o poza care sa iti confirme acest lucru, dar poate tocmai datorita acestui fapt ai avut prezentari. Flotabilitatea combinata cu greutatea redusa a jigului au creat jocul de care aveau nevoie cumetrele din zona unde ai pescuit tu.
Fire zmucite!
Fire zmucite!
din cate am vazut eu nimeni nu a zis nimic de lipitul shadului.eu o recomand mai ales la shadurile proton.nu am dat cu marimi asa mari ca am de la alte firme dar cu alea de 5 cm am inebunit strapii.doar cativa bibabi mai maricei scosi pe mal.in rest aveau o placere deosebita sa se infiga doar in coada.si asta bine pt ei ca nu se intepau ca si asa nu aveam de gand sa ii pastrez
daca i pui in trusa de plastic eu am avut probleme cu shadurile ca ramas strabe de coada dar daca le bagi in cutia aia in care vin ei asa asezati cate 5 se indreapta
daca i pui in trusa de plastic eu am avut probleme cu shadurile ca ramas strabe de coada dar daca le bagi in cutia aia in care vin ei asa asezati cate 5 se indreapta
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- veteran
draga daspinningmaster, sa stii ca nu-i comunicam lui Ovidiu faptul ca plasticul inoata bine ca pe un contraargument intr-o disputa, ci doar constatam incantat ca shadul asta se misca bine. Chiar am incercat sa ma folosesc de sfaturile lui Ovidiu si ale celorlalti, pentru care, dupa cum se poate citi in postul anterior, am multumit si o fac inca o data ! Chiar am incercat sa ma folosesc de faptul ca guma este floating atunci cand am montat bila ! Doar ca nu i-am scos ochii ! Erau asa frumosi...
Corzi de chitara sa fie si la tine, ba chiar cu kk pe ele !!
Corzi de chitara sa fie si la tine, ba chiar cu kk pe ele !!
ANDREI RIGA scrie: Doar ca nu i-am scos ochii ! Erau asa frumosi...

oricum bine ca ai prins, asta e important

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
- daspinningmaster
- utilizator constant
-
- veteran
Corect asta !!! De asta scrie la mine JUNIOR MEMBER, dar sa stii ca ma stradui ... Si ma prind si repede (asa cred eu), deci, daca-mi explici sau imi arati nu ma supar deloc !!adrian frunza scrie:ANDREI cand vei invata sa montezi protonul pe jig fara sa folosesti antibradis si totusi sa nu agate bradis ,pescar te vei numi .
Rank'urile pe forum n'au nici cea mai mica treaba cu pescuitul. Sunt strict legate de nr. de mesaje / data primei inregistrari.ANDREI RIGA scrie: Corect asta !!! De asta scrie la mine JUNIOR MEMBER, dar sa stii ca ma stradui ... Si ma prind si repede (asa cred eu), deci, daca-mi explici sau imi arati nu ma supar deloc !!
Am luat si eu de la un prieten un proton acum un an. Nu sa pescuiesc cu el, ci s'o pleznesc pe gagica'mea. JAP