JENZI-ce parere avetzi?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- storm fish
- veteran
JENZI-ce parere avetzi?
Am primit catalogul JENZI 2008-Marfa arata f bine in foto si preturile sunt acceptabile,imi spune si mie cineva care a comandat sau a pescuit cu prod. JENZI ce parere are.Multumesc.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- daspinningmaster
- utilizator constant
- storm fish
- veteran
AM VAZUT SI CATALOGUL DIN GERMANICA sunt destul de adevarati desi nu prea sunt specializati pe spinning si mai mult pe stationar.
Au o celebra serie pe fly westministry.
SINCER MA INDOIESC CA O SA SCOATA PRETURI COMPETITIVE. In germania poti sa vinzi un softbait sau cu swinbait (ab 4,8 Eur- adica incepand de la 4,8) dar in romanica ma indoiesc ca se inghesuie lumea la un swimbait de 20RON cand are voblere salmo and co la cam acelasi preturi.
SINCER MA INDOIESC CA O SA SCOATA PRETURI COMPETITIVE. In germania poti sa vinzi un softbait sau cu swinbait (ab 4,8 Eur- adica incepand de la 4,8) dar in romanica ma indoiesc ca se inghesuie lumea la un swimbait de 20RON cand are voblere salmo and co la cam acelasi preturi.
the angler is catching xxx, not by the lure
- storm fish
- veteran
-
- junior
Da! Eu, Roland Popcev, din Brasov!
In 10 zile de la comanda ajung produsele din Germania! Id pe Mess: rolandpopcev sau la tel.: 0733011405. Acum,ieri,am prins pe Olt la imitatie de stiuculita de la ei una de 2kg...Calitatea nemteask nu se desminte,Veti vedea pe viu!storm xxx scrie:Cred ca o sa comand eu in cel mai scurt timp si atunci pot sa ma pronunt ,ma gandeam ca totusi este poate cineva care are o colaborare ceva cu ei.

-
- junior
Se va remedia si asta....
Scuze,mai aveti rabdare!storm xxx scrie:am primit produsele..sunt frate si preturi..dar si calitate,cel putin produsele din gama ROMAN SEIDERER(siluro spezial) sunt adevarate bijuteri.merita vazute...pacat ca pe site-ul lor nu arata tot ce au.
-
- junior
Suntem la inceput,putina rabdare-k la peste!
Veti vedea ce inseamna klitatea germana!daspinningmaster scrie:parerea mea e ca nu sunt prea seriosi. am pipait cateva swimbaituri la targul aventuri si mi-au placut foarte mult. am vorbit cu oamenii de acolo si mi-au zis ca vor intra tare de tot pe piata... nu i-am vazut pe nicaieri...
-
- junior
Da,sunt destul de mari,dar sunt si pt. buzunarele "micu
Cred k 100-100si de euro pt. un bat bun merita! K de ex.: inainte de a colabora cu ei mi-am luat un Cormoran(tot nemtesc-pt. cine nu stie...)Am aruncat si cu 80gr-cu toate k e de 40;mi s-a agatat: l-am facut arc si nare nici pe dracu! Cred k poate si mai mult...Iar cu textilele lor am scos busten de 1m si ceva si cca. 25 cm diam. din mal de la aprox. 8m distanta si 1m adancime...Duc xcum si mai mult.Si sa vedeti inovatii! vreti sa eliminati jumatate din agataturi la spinning??? Comandati-va din gama "sun-dance MS" -Corrigator,si va veti convinge singuri ce inseamna kp de neamt! Tot respectul!!!sir.JONES scrie:AM VAZUT SI CATALOGUL DIN GERMANICA sunt destul de adevarati desi nu prea sunt specializati pe spinning si mai mult pe stationar.