JENZI-ce parere avetzi?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

rolandpopcev
junior
junior

Da,sunt destul de mari,dar sunt si pt. buzunarele "micu

Mesaj de rolandpopcev » 02 Noi 2008, 22:50

sir.JONES scrie:AM VAZUT SI CATALOGUL DIN GERMANICA sunt destul de adevarati desi nu prea sunt specializati pe spinning si mai mult pe stationar.
Au o celebra serie pe fly westministry.
SINCER MA INDOIESC CA O SA SCOATA PRETURI COMPETITIVE. In germania poti sa vinzi un softbait sau cu swinbait (ab 4,8 Eur- adica incepand de la 4,8) dar in romanica ma indoiesc ca se inghesuie lumea la un swimbait de 20RON cand are voblere salmo and co la cam acelasi preturi.
Cred k 100-100si de euro pt. un bat bun merita! K de ex.: inainte de a colabora cu ei mi-am luat un Cormoran(tot nemtesc-pt. cine nu stie...)Am aruncat si cu 80gr-cu toate k e de 40;mi s-a agatat: l-am facut arc si nare nici pe dracu! Cred k poate si mai mult...Iar cu textilele lor am scos busten de 1m si ceva si cca. 25 cm diam. din mal de la aprox. 8m distanta si 1m adancime...Duc xcum si mai mult.Si sa vedeti inovatii! vreti sa eliminati jumatate din agataturi la spinning??? Comandati-va din gama "sun-dance MS" -Corrigator,si va veti convinge singuri ce inseamna kp de neamt! Tot respectul!!! :idea:

rolandpopcev
junior
junior

Da! Eu, Roland Popcev, din Brasov!

Mesaj de rolandpopcev » 02 Noi 2008, 22:50

storm xxx scrie:Cred ca o sa comand eu in cel mai scurt timp si atunci pot sa ma pronunt ,ma gandeam ca totusi este poate cineva care are o colaborare ceva cu ei.
In 10 zile de la comanda ajung produsele din Germania! Id pe Mess: rolandpopcev sau la tel.: 0733011405. Acum,ieri,am prins pe Olt la imitatie de stiuculita de la ei una de 2kg...Calitatea nemteask nu se desminte,Veti vedea pe viu!
:wink:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 02 Noi 2008, 23:02

De unde se poate lua tot catalogul? Pe site nu merge.

rolandpopcev
junior
junior

O sa intreb dak mai trimit si va spun!

Mesaj de rolandpopcev » 03 Noi 2008, 07:43

dan bobei scrie:De unde se poate lua tot catalogul? Pe site nu merge.
Sunati-ma!

Scrie răspuns