INTRETINEREA SCULELOR DE PESCUIT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bineinteles
Roata plana e destul de usor de dat jos si fara prea mari probleme.
Singurele probleme au fost la demontarea si montarea corecta a rumentului principal (care sustine axul mulinetei) acolo este infinite antireverse si clickeul etc.
sprayul ala de curatat franele e pe baza de alcool ca sincer nu prea mie familiar produsul?
Am lucrat in alte parti cu unul de dregresare (dar e de uz industrial si nu prea se gaseste prin comert endetail)
Roata plana e destul de usor de dat jos si fara prea mari probleme.
Singurele probleme au fost la demontarea si montarea corecta a rumentului principal (care sustine axul mulinetei) acolo este infinite antireverse si clickeul etc.
sprayul ala de curatat franele e pe baza de alcool ca sincer nu prea mie familiar produsul?
Am lucrat in alte parti cu unul de dregresare (dar e de uz industrial si nu prea se gaseste prin comert endetail)
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- utilizator constant
Baieti am zis sa-mi iau inima in dinti si sa incerc sa-mi fac sing mulineta dar nici nu am inceput bine ca m-am si oprit. am pus o poza sa va dati seama despre ce vb .Nu reusesc sa scot piesele rosi care sunt de plastic am tot incercat le-am rasucit si tot degeaba, daca imi puteti da niste sfaturi am fi extraordinar.
http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... opyey4.jpg
dati click pt a putea vedea poza
http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... opyey4.jpg
dati click pt a putea vedea poza
-
- utilizator constant
Nu desfa saibele rosii.Invirte mulineta pina axul e sus,apoi desfaci piulitza de la rotor.Dupa asta scoti capacul lateral care ascunde mecanismele si desurubezi surubelul mic care tine axul mulinetei.Apoi scoti totul afara ,rotor,tambur etc.Ca sa poti scoate capacul,trebuie sa poti misca rotorul in sus.Odata capacul desfacut,pui rotorul din nou in pozitie si il invirti pina surubelul mic e in pozitie favorabila.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.