intretinere lansete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai,dupa fiecare partida de pescuit,sterse frumos cu un prosop umed,insist la inele sa nu ramana depuneri.Mandrina cu mansonul,le spal cu apa si sapun.Totul se sterge apoi cu un prosop uscat.Cam atat.Intretineri mai "aprofundate"(reparatii),inca nu au fost necesare.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Stefan Tudose
- Moderator
Salut,
si eu le spal dupa fiecare partida, le tin sub jet de dus puternic, mai apoi le sterg cu carpa de bumbac cu apa si sapun, apoi iar la dus.
Odata la cateva partide (vara dupa fiecare) spal pluta cu Pur sau alt detergent de vase (doar) lichid datorita depunerilor mai masive de grasimi si transpuratie in ridurile plutei. sapunul sau gelul de duş nu fac fata asa bine
Le las la uscat dupa care le imbrac in pijama : )
respect,
s
si eu le spal dupa fiecare partida, le tin sub jet de dus puternic, mai apoi le sterg cu carpa de bumbac cu apa si sapun, apoi iar la dus.
Odata la cateva partide (vara dupa fiecare) spal pluta cu Pur sau alt detergent de vase (doar) lichid datorita depunerilor mai masive de grasimi si transpuratie in ridurile plutei. sapunul sau gelul de duş nu fac fata asa bine
Le las la uscat dupa care le imbrac in pijama : )
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Wavedancer
- veteran
Bineinteles! Ce fel de intrebare a fost asta, de fapt?! Cum naiba sa lasi folia de plastic pe miner. Gindeste-te numai la un pescuit de toamna tirzie, pe ploaie rece, la stiuca. Mina umeda si inghetata putin, etc. Ideea e sa lansezi naluca nu lanseta cu totul! 

You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Ce spune Wave am vazut-o cu ochii mei.
Era ziua unui cunoscut si m-a rugat nevasta-sa sa cumpar un combo lanseta/mulineta (ea nu le stia cu pescuitul, nici el nu prea, dar vroia) pentru sotul ei iubit, combo pe care ea le-a platit.
A doua zi, el a vrut sa incerce cadoul la picioarele unui baraj unde de obicei se prind somni la naluci. Eram si eu acolo sa vad evenimentul. Inainte sa arunce i-am zis sa scoata folia de pe miner. Afara ploa. N-a vrut s-o scoata ca sa "protejeze" minerul. A aruncat numai odata cu tot sufletul si a ramas numai cu folia in mina. A ramas si el statuie cam un minut doua.
Cind s-a intors acasa i-a explicat nevestei ca bause niste beri la mine si si-a uitat lanseta.
Era ziua unui cunoscut si m-a rugat nevasta-sa sa cumpar un combo lanseta/mulineta (ea nu le stia cu pescuitul, nici el nu prea, dar vroia) pentru sotul ei iubit, combo pe care ea le-a platit.
A doua zi, el a vrut sa incerce cadoul la picioarele unui baraj unde de obicei se prind somni la naluci. Eram si eu acolo sa vad evenimentul. Inainte sa arunce i-am zis sa scoata folia de pe miner. Afara ploa. N-a vrut s-o scoata ca sa "protejeze" minerul. A aruncat numai odata cu tot sufletul si a ramas numai cu folia in mina. A ramas si el statuie cam un minut doua.
Cind s-a intors acasa i-a explicat nevestei ca bause niste beri la mine si si-a uitat lanseta.
Cum ce intrebare e asta?? :shock:Eu am 2 lansete, una de 5 ani si cu folia pe miner.N-am scapat-o nici odata din mina.Toamna folosesc niste manusi subtiri care maresc aderenta si ma protejeaza de frig.Si apropo, am vazut bat scapat din mina chiar fara folie pe miner- un prieten de-al meu a aruncat-o cu totul din barca, norocul lui ca datorita minerului plutitor a recuperat-o.Eu n-am lasat folia de capul meu acolo
, la 2 magazine din Cluj am primit acelasi sfat.
Lamuriti-ma si pe mine de ce ar fi contraindicat sa las folia(cel putin in cazul meu, scapatul batului din mina cade
).

Lamuriti-ma si pe mine de ce ar fi contraindicat sa las folia(cel putin in cazul meu, scapatul batului din mina cade