intretinere lansete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
De ce sa pastrezi folia pe miner?! E pusa acolo numai pentru a "proteja" pluta de praf, cit timp sta in magazin. Nu are nici un fel de utilitate practica in timpul pescuitului, ba mai mult decit atit, incurca. Nu te teme, pluta nu se degradeaza in timp, cu o minima intretinere (spalata dupa fiecare pescuit, uscata si unsa cu ulei de in sau ricin), nu se umfla la contactul cu apa, nu se sparge.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Stefan Tudose
- Moderator
Zic asa:
sa tii folia pe manerul lansetei face parte din aceeasi categorie cu telecomanda in punga sau folia de pe bancheta din spate la Cielo.
N-am dreptate?
respect,
s
sa tii folia pe manerul lansetei face parte din aceeasi categorie cu telecomanda in punga sau folia de pe bancheta din spate la Cielo.
N-am dreptate?
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Ma crezi ca,oricat as fi de obosit,nu ma bag eu la dus pana nu am sculele curate???MihaiV scrie:Pe bune? Chiar le cureti atat de bine dupa fiecare partida? Stiu ca asa ar fi recomandat, dar de obicei sunt prea obosit cand ajung acasa, asa ca le curat o data la luna sau si mai rar, cand am timp.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Si cand lansezi,nu-ti zboara juma' de lanseta?gabor scrie:o chestie pe care am citit-o undeva si o fac e sa ung cu ulei capatul plin al imbinarii.
mai curat inelele.
In primul rand pentru confortul de a simti un maner de pluta in palma,nu o folie de ambalaj.E ca si cum ti-ai lua o canapea si ai lasa folia pe el.Canapeaua in sine se uzeaza,dar stratul superficial,de sub folie,il vezi ca si nou.Deci intr-o zi te vei trezi cu o canapea lasata si turtita,dar cu materialul de sub folie,nou.Ei,ce spuneti,ce mai exemple dau si eu?horacleus scrie: Lamuriti-ma si pe mine de ce ar fi contraindicat sa las folia(cel putin in cazul meu, scapatul batului din mina cade![]()
).