intrebare textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Matei Claudiu
veteran
veteran

intrebare textil

Mesaj de Matei Claudiu » 27 Noi 2012, 09:05

a folosit cineva asa ceva
http://www.xxx.ro//fire/multifilame ... -4023.html
ceva feedback-uri??

Gogol
veteran
veteran

Re: intrebare textil

Mesaj de Gogol » 27 Noi 2012, 09:58

Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 27 Noi 2012, 11:13

dar ai idee retine apa???
stii ca sunt unele fire care se imbiba cu apa....

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 27 Noi 2012, 11:49

Nu stiu, am si precizat ca l-am testat pe uscat. Insa amicul nu s-a plans de asa ceva sau poate nici nu a bagat de seama, nu stiu ce sa zic in privinta retinerii apei...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 27 Noi 2012, 12:40

Nu retine apa,e moale,subtire, are un singur minus: nu rezista la abraziune,dar nu cred ca exista vreun fir facu din fibre PE care sa tina la pietre/scoici!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 27 Noi 2012, 13:04

Gogol scrie:Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.
Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !
www.pentrupescuit.ro

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 27 Noi 2012, 13:07

IlieNeamt scrie:
Gogol scrie:Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.
Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !
asta asa e ....

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 27 Noi 2012, 13:31

danielcocea scrie:
IlieNeamt scrie:Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !
asta asa e ....
da este foarte adevarat, dar nu stiam nimic despre firele astea de la savage gear si eram curios....
as fi vrut sa-mi iau o rola de 10 lb.....

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Noi 2012, 22:59

europenii nu transforma puterea firului din lb in kg, inlocuiesc decat lb cu kg, astfel ca un fir de 10lb americanesc devine un fir de 10kg europenesc :lol:
Urasc atarnatorii!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 28 Noi 2012, 17:39

stefanflorin scrie:europenii nu transforma puterea firului din lb in kg, inlocuiesc decat lb cu kg, astfel ca un fir de 10lb americanesc devine un fir de 10kg europenesc :lol:
De unde ai scos-o p'asta? :lol:
In alta ordine de idei, am mai postat cu ceva timp in urma niste teste cu textile, erau si europene si americane si japoneze. Concluzia este ca toate sunt o apa si un pamant. Dai cu american ca esti putin snob, la fel si in povestea cu gripul boga. :headbash:

Scrie răspuns