intrebare textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran
Re: intrebare textil
Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.
- Matei Claudiu
- veteran
dar ai idee retine apa???
stii ca sunt unele fire care se imbiba cu apa....
stii ca sunt unele fire care se imbiba cu apa....
Nu stiu, am si precizat ca l-am testat pe uscat. Insa amicul nu s-a plans de asa ceva sau poate nici nu a bagat de seama, nu stiu ce sa zic in privinta retinerii apei...
Nu retine apa,e moale,subtire, are un singur minus: nu rezista la abraziune,dar nu cred ca exista vreun fir facu din fibre PE care sa tina la pietre/scoici!
Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !Gogol scrie:Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.
www.pentrupescuit.ro
- danielcocea
- veteran
asta asa e ....IlieNeamt scrie:Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !Gogol scrie:Eu l-am testat pe uscat. Este subtire, respecta specificatie de pe eticheta, nu rezista cat scrie (de fapt nu tine niciun fir cat scrie pe rola, e numai marketing sau fabrica are altfel de teste), dar la cat de subtire e, rezista f bine si e rotund, destul de matasos. L-am luat pt un prieten (care pana acum nu s-a plans de el) anul trecut cand a aparut si am oprit si eu 5 m pt teste.
- Matei Claudiu
- veteran
da este foarte adevarat, dar nu stiam nimic despre firele astea de la savage gear si eram curios....danielcocea scrie:asta asa e ....IlieNeamt scrie:Incerca sa-ti cumperi fire de pe piata americana si vei observa ca rezista nu cat scrie pe cutie ci mai mult !
as fi vrut sa-mi iau o rola de 10 lb.....
- stefanflorin
- veteran
europenii nu transforma puterea firului din lb in kg, inlocuiesc decat lb cu kg, astfel ca un fir de 10lb americanesc devine un fir de 10kg europenesc 

Urasc atarnatorii!
De unde ai scos-o p'asta?stefanflorin scrie:europenii nu transforma puterea firului din lb in kg, inlocuiesc decat lb cu kg, astfel ca un fir de 10lb americanesc devine un fir de 10kg europenesc

In alta ordine de idei, am mai postat cu ceva timp in urma niste teste cu textile, erau si europene si americane si japoneze. Concluzia este ca toate sunt o apa si un pamant. Dai cu american ca esti putin snob, la fel si in povestea cu gripul boga.