intrebare textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: intrebare textil
...totusi un fir bun e musai, de boga te poti lipsi... 

- Matei Claudiu
- veteran
corect....D_ali scrie:...totusi un fir bun e musai, de boga te poti lipsi...
dar de sunline super pe ce parere aveti???
Mi-e imi place PE-ul, dar cel mai bine ar fi sa-l pescuiesti tu sa-ti faci singur o parere...Oricum s-a mai scris despre acest fir, cred ca gasesti topicurile respective...
Ca tot vorbiti de textile spuneti-mi si mie cei care folositi Sufix (ma intereseaza cel portocaliu de 0,18 sau 0,20) ce parere aveti despre el.Multam.
Se vede ca esti "citit" si lucrezi dupa manuale.Gogol scrie:De unde ai scos-o p'asta?stefanflorin scrie:europenii nu transforma puterea firului din lb in kg, inlocuiesc decat lb cu kg, astfel ca un fir de 10lb americanesc devine un fir de 10kg europenesc
In alta ordine de idei, am mai postat cu ceva timp in urma niste teste cu textile, erau si europene si americane si japoneze. Concluzia este ca toate sunt o apa si un pamant. Dai cu american ca esti putin snob, la fel si in povestea cu gripul boga.
Incearca sa testezi tu singur vreo 20 de fire diferite (europene, americane sau japoneze) si apoi fa-ti o idee.
Daca nu ai cum iti doresc spor la lectura in continuare

www.pentrupescuit.ro
Dimpotriva, chiar nu lucrez dupa manuale, am si precizat, se pare voi lucrati dupa ureche, daca faceti asemenea afirmatii..