intrebare power pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
intrebare power pro
Doresc sa-mi cumpar un power pro super 8 slick de 15 lb.Acum vad ca la multe magazine rezistenta firului de 0,19 este pusa de 13 kg dar duoa marcajul in lb inteleg ca ar fi de vreo 7 kg. Calitatea firului e bine cunoscuta de toti dar treaba cu rezistenta firului nu o am clara.Ma puteti lamuri si pe mine???.Multam.
Re: intrebare power pro
Shimano Europa(de fapt distribuitorul oficial Shimano numit Normark) ne ia de prosti(Shimano este firma mama la Power Pro) ... ei au cam dublat rezistenta Power Pro-ului european fata de rezistenta Power Pro-ului american ... astfel Power Pro-ul american de 10lb a devenit Power Pro european de 9kg 
Unele magazine stiu deja de smecheria asta, de aceea te anunta neoficial de rezistenta reala a firului :
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-p ... -1106.html
„Fir textil PowerPro Hi Vis Yellow Line
Diametru:0,15mm t
Rezistenta:9kg/10lb. test
Rola 135m”

Unele magazine stiu deja de smecheria asta, de aceea te anunta neoficial de rezistenta reala a firului :
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-p ... -1106.html
„Fir textil PowerPro Hi Vis Yellow Line
Diametru:0,15mm t
Rezistenta:9kg/10lb. test
Rola 135m”
Buna.Eu am PP de 10 lb \4,4kg,si de 15 lb\9kg
- George1985
- veteran
La Totalfishing este PP-ul original (bun) sau tot facaturi?
original, varianta Shimano ... am cumparat eu 
facaturi nu gasesti pe la mag online consacrate

- George1985
- veteran
Multam!bogdan82 scrie:original, varianta Shimano ... am cumparat eu
Doar ca nu au variantele mai subtiri pe stoc...

- George1985
- veteran
PS: Care ar fi recomandarea intre PP de 10lbs sau Super PE green de 10 lbs, care are diametrul mai mic si se incarca mai putin cu apa si este mai durabil? Eventual variante mai subtiri 

Super PE de 10 lbs este mult mai subtire si nu „tine” apa asa de tare ... dar Super PE-ul de 10lb nu tine la nod 10lb, tine semnificativ mai putin iar rezistenta la abraziune este mult mai scazuta fata de PP 10lb ...
Ca rezistenta PP de 15 lb cum vi se pare??Si diametrul de 0,19 cum e??? ca la berkley whiplash 0,17 e destul de gros in comparatie cu multe altele si chiar daca e rezistent dupa experienta mea ia multa apa si cu voblere mai usoare se lucreaza destul de rau.
Vreau sa-mi iau Power pro pt ca vad ca tot il laudati si sunt si eu curios sa vad cum e.Am folosit mai mult berkley si spiderwire.
Spiderwire ultracast ,in special cel de 0.17 si 0,14 merge f bine si are o rezistenta impresionanta. Asa ca sa vedem care e treaba cu PP.
Spiderwire ultracast ,in special cel de 0.17 si 0,14 merge f bine si are o rezistenta impresionanta. Asa ca sa vedem care e treaba cu PP.