multumesc
a urmat apoi o comanda de piese care au venit surprinzator de repede si in nici 2 saptamani aveam deja astea:
jos palaria pentru profesionalismul japonezilor!

nu numai ca am gasit imediat raspunsuri la intrebari dar, aveau stocuri de piese la mulinete produse in 2006 ! vi se pare normal asta ? ei bine mie da avand in vedere care erau mulinete de top din oferta lor (trebuie sa recunosc ca am fost putin sceptic totusi la inceput

)
Spre comparatie cu cei de la D.A.M m-am tiganit 1 an sa-mi trimita un rulment antirevers la o mulineta care era varf de gama in catalogul lor de atunci si care, culmea , se afla in productie !!! (e vorba de Quick M2 pentru curiosi iar rulmentul ala era defect din fabricatie si d-aia s-a spart). Mai mult, nici macar dupa un an n-au fost in stare sa-mi trimita piesa preferand sa-mi schimbe mulineta cu totul (desi nu mai aveam garantie la ea).
Tot spre comparatie , de curand am incercat sa ajut pe cineva sa-si procure o piesa pentru o mulineta Abu Garcia de la care , dupa 3 saptamani in care am trimis
N mailuri n-am primit decat un singur raspuns in care filiala de State imi cerea sa contactez una din filialele de Europa (le-am contactat pe toate pe rand si inca nu mi-a raspuns nimeni).