Procesul s-a terminat brusc si sadic azi cand printr-un telefon mi se spunea ca , a fost distrus in mod irecuperabil corpul mulinetei (partea cu piciorul si capacul ei ) datorita "imbaierii " intr-o solutie decapanta.

procedeu neconvenit anterior si aplicat fara documentare prealabila si fara sa fi fost consultat ca sa-mi dau acordul. Practic, corpul din magneziu a fost corodat de solutia decapanta si nu-mi ramane decat sa incerc sa vad daca mai pot obtine partile distruse ca piese de schimb in Japonia. O sa le scriu maine un mail la Shimano sa vad daca mai fac piese pentru ea si daca nu probabil ca va ajunge la dezmembrari.
Partea cea mai proasta e ca tocmai ii cumparasem un tambur de rezerva si eram pe punctul de a-i comanda si un angrenaj de rezerva dar m-am oprit in ultimul moment.
Una peste alta pozele cu after vor fi dezastru dar, le voi posta totusi de indata ce le voi avea, intru prevenirea viitorilor amatori de cosmetizari .
Declar ziua de azi zi de doliu dupa 12 petece la barca , o chila mai putin si o mulineta distrusa.