insect jigs
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
insect jigs
Salut.
Lamuriti-ma si pe mine cu ce echipament se pescuiesc astea :
http://www.stepanow-fishing.com/offer/i ... ierzaki;en
de spin sau ....fly? Dupa greutate, le poti arunca cu UL...
Daca a folosit cineva ceva de genul asta, pe ce fel de ape, la ce specii si cu ce rezultate?
Daca a folosit cineva ceva de genul asta, pe ce fel de ape, la ce specii si cu ce rezultate?
Re: insect jigs
Am folosit eu la biban : nu am prins deosebit de mult dar am prins.
Le luasem cu gandul sa le folosesc la clean dar avand prea multe naluci prin trusa nu am mai apucat.
Le luasem cu gandul sa le folosesc la clean dar avand prea multe naluci prin trusa nu am mai apucat.
www.pentrupescuit.ro
-
- utilizator constant
Sunt streamere. Se folosesc cu echipament de fly!citizenics scrie:Salut.
- citizenics
- utilizator constant
Daca as pune mana pe asa ceva , le-as arunca, de curiozitate, cu un UL.... sau poate mai bine as arunca cu un tase 

Eu am avut si dupa ce le-am testat cateva luni am renuntat la ele.
Le-am utilizat cu lanseta de spinning UL dar nu am fost multumit de ele.
Am avut vreo 6 modele diferite si din pacate nici unul nu a dat rezultate semnificative.
Se lanseaza greu datorita greutatii mici si a aripilor. Am folosit atat modele cu aripi cat si cu picioruse dar evolutia lor in tractiune este din punctul meu de vedere nesatisfacatoare. Nu le-am testat cu bete de fly.
Le-am utilizat cu lanseta de spinning UL dar nu am fost multumit de ele.
Am avut vreo 6 modele diferite si din pacate nici unul nu a dat rezultate semnificative.
Se lanseaza greu datorita greutatii mici si a aripilor. Am folosit atat modele cu aripi cat si cu picioruse dar evolutia lor in tractiune este din punctul meu de vedere nesatisfacatoare. Nu le-am testat cu bete de fly.
- citizenics
- utilizator constant
Adrian, am impresia ca tot timpul esti cu un pas inaintea mea
, zi-mi cum se descurca celelalte insecte (voblerele) de la stepanow 

...eu cred ca insectele alea prind mai mult pescari...goange din alea poti face acasa cu un pic de indeminare si timp liber
te referi la jigurile alea nu? voblerasele insecta nu sunt chiar asa usor de facutagabi scrie:...eu cred ca insectele alea prind mai mult pescari...goange din alea poti face acasa cu un pic de indeminare si timp liber

@citizencs eu personal nu am pescuit cu voblerele stepanow, doar le-am inspectat mai indeaproape intr-un magazin si mi s-a parut ca sunt facute bine, in orice caz, toate sunt modele de vara care evolueaza aproape de suprafata apei, eu am avut rezultate asta vara cu insecte facute de mine deci cred ca si astea ar trebui sa fie prinzatoare

In general,cleanul mai marisor mi s-a ridicat mai des la musca decit la minivoblere,mai ales cind nu prea erau activi...dar merita incercat orice..
Atunci trebuie sa ne intalnimcitizenics scrie:Adrian, am impresia ca tot timpul esti cu un pas inaintea mea, zi-mi cum se descurca celelalte insecte (voblerele) de la stepanow

In cea ce priveste insectele de la Stepanov ,initial dupa ce le-am luat am avut sperante mari, dar nu au dat rezultatele pe care le preconizam . Cautam ceva imitatie de insecte sa dau dupa clean atunci cand muscareste dar nici pe Tarnava nici pe Muresul superior si nici pe Zetea nu am avut rezultate bune cu ele.