insect jigs

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Re: insect jigs

Mesaj de citizenics » 15 Ian 2014, 18:55

Da, chiar m-am gandit ca anu asta poate muresenii de pe forum fac o partida la clean impreuna. Mai invat si eu o smecherie, pe ce sa dau banii si pe ce nu :mrgreen: sa mai reduc piticii astia la tacere :lol1:

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 16 Ian 2014, 10:57

Daca-mi permiti,revin cu un sfat:cleanul(nu clenutul)sta de cele mai multe ori in locuri greu accesibile,unde nu prea iti vine sa bagi voblere scumpe ca te sageata la inima sa le agheti...mai bine foloseste voblere bune,care stii ca lucreaza bine,si pe care le poti gasi aici pe forum la jumate de pret sau chiar mai putin...cum ziceam,destul de rar s-a ridicat cleanul mai mare la cules gindaci de pe apa-de obicei a trebuit sa cobor(strecor)eu dupa ei..iar pentru clenuti nu-ti trebuie cine stie ce branduri vestite...repet,sint pareri personale,fara pretentii de reguli universal-valabile

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 16 Ian 2014, 11:22

Eu cleni mari am gasit doar in gropi mari pe langa pereti abrupti. Ca insecte a mers greier de silicon negru pe offset mic. Cu salmo bug am mai prins seara cand muscareau, dar si acolo clenuti mai mult.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 16 Ian 2014, 14:03

Uite ca la metoda asta cu greierii pe offset nu m-am gandit...am incercat sa ii pescui pe microjig dar nu am avut nici macar un atac!Ce marime la carligele offset si ce firma?

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 16 Ian 2014, 14:51

Montura teoretic offset ca era carlig de stationar sau de crap, naiba le stie, dar cu deschidere mare, nr 4 sau 2 parca.
greieri nu am mai gasit, doar o singura data 2 bucati la un magazin in timisoara.
Am cautat pe net si am gasit z-man dinaia plutitori dar nu am de unde sa cumpar de la noi.
am pus 25 cm de flurocarbon pe un vartej si pe linia principala un bulet de 3g.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 16 Ian 2014, 14:53

m-am tot gandit la asta si cred ca ar merge si o dubla mica sau o tripla pe care sa trag greierele.....dar aiai imi aduce aminte de pescuitul cu coropijnita de cand eram copil, si nu imi pare prea sportiv....prefer spinning....

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 16 Ian 2014, 21:48

Poti improviza o montura din aia sa ii faci poza daca mai ai greieri?:)

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 16 Ian 2014, 22:57

nu mai am greieri :(
montura e carolina rig.

Scrie răspuns