inox si alama
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
inox si alama
salutare !
mi-as bate niste linguri si imi trebuie ceva tabla de inox lucioasa si alama , grosimi intre 0.5 - 0.8...
aveti ceva sugestii ?
mi-as bate niste linguri si imi trebuie ceva tabla de inox lucioasa si alama , grosimi intre 0.5 - 0.8...
aveti ceva sugestii ?
Re: inox si alama
ceva sugestii de alama am eu prin debara.
o sa ma uit maine.
o sa ma uit maine.

-
- veteran
Ceva tabla inox s-ar putea sa te rezolv eu...vb maine sa vad ce gasesc?!...
andrei, daca gasesti da si mie un semn
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
sory, abia acuma am vazut ca e vorba de inoxadiwolf scrie:andrei, daca gasesti da si mie un semn
credeam ca este alama - alama se prelucreaza muuult mai usor
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Adi, uite aici ceva tabla de alama.
Dar, vad ca cea mai groasa e pe la 0,8 mm.
Ar fi bine sa vorbesti cu ei, poate pot face rost si de mai groasa.
Dar, vad ca cea mai groasa e pe la 0,8 mm.
Ar fi bine sa vorbesti cu ei, poate pot face rost si de mai groasa.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
eu va recomand sa treceti prin targuri, talcioace sau cum se mai numesc la fiecare in zona.
In Bucuresti la Obor intotdeauna erau mosii cu din astea, eu acu cativa ani mi-am luat alama la dimensiunea unei coli A4, de 1 mm si am dat 15 lei. Resturi de inox moale, mai gasiti pe la cei care fac ciuvete de bucatarie sau vase de gatit, daca mai exista asa ceva in RO.
In Bucuresti la Obor intotdeauna erau mosii cu din astea, eu acu cativa ani mi-am luat alama la dimensiunea unei coli A4, de 1 mm si am dat 15 lei. Resturi de inox moale, mai gasiti pe la cei care fac ciuvete de bucatarie sau vase de gatit, daca mai exista asa ceva in RO.
n-am targuri de genul prin zona , eventual e unul in Brasov sambata si duminica , tre sa ma uit si pe acolo ..
am gasit ceva pe net , dar sut placi foarte mari de la 2mp .......si apoi cred ca ma rup de bani .
Andrei .......ai gasit ceva?
am gasit ceva pe net , dar sut placi foarte mari de la 2mp .......si apoi cred ca ma rup de bani .
Andrei .......ai gasit ceva?
-
- veteran
Prins tare...si azi si maine voi fi...vineri cred ca pot sa-ti spun ceva...ne auzim...
Nu stiu ce fel vrei sa bati lingurile.Daca le bati la mana pe bucati de lemn nu cred ca o sa mearga deoarece e tare dar subtire si usor.Eu am matrite turnate in plumb si ies ca lumea.La inox ma refer:best ever pentru mine e cel din bazin de masina de spalat Albalux(masinile vechi romanesti).Are 0.7-0.8 mm e otelit dar ramane la forma impusa si nu rugineste

"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron