Inmatriculare barca !!??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 04 Iun 2006, 14:10

e adevarat ca se inmatriculeaza doar barca din ce o fi tabla fibra sau gonflabila motorul se trece in talon sau ce acte iti da la barca (adica 10 cp 25 sau nu conteaza ) :?: :?: :?:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 04 Iun 2006, 18:35

potzi sa-i spui cum vrei, dar in practica lucrurile stau la fel shi pt barca shi pt motor(la ambele se face inspectzie tehnica shi pt ambele itzi trebuie acte de proprietate). intr-adevar certificatul de inmatriculare este pt ambarcatziune shi in el este trecut shi motorul, dar daca vrei sa schimbi motorul repetzi operatziunea de inmatriculare.

jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 04 Iun 2006, 20:01

mersi de informatie eu am am auzit ceva de genu ca numai barca o inmatriculezi si poti pune orice motor pe ea ca nu conteaza :o , de aia ma agit ca nu prea imi venea sa cred ca e asa de usor :D si daca nu deranjez si daca stiti ::

motoarele de barca trebuie sa fie neaparat in 4 timpi sau se inmatriculeaza si cele in 2 timpi :?:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Iun 2006, 10:35

se inmatriculeaza shi alea in 2 timpi. problema este ca tre' sa fie noi sau sa faci dovada ca au mai fost folosite in romania inainte de nu shtiu ce data (pina la urma se inmatriculeaza).

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Iun 2006, 16:37

dulceaga e si suava
plina e de sarea-i fada
nu-mi doresc s-o simt pe coate
sa inot spre ea pe spate
sa o simt sa-mi dea fiori
sa stau pe ea pana-n zori
sa-i simt dragostea de-un ceas
ca si cand n-ar fi ramas
decat ea pe asta lume
dezgolita-n val si spume
simpla si far' de pereche
'i barca mea cu fund si eche... :lol: :lol: :lol:

pescadoru rules :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 05 Iun 2006, 16:46

mda are ceva dreptate si baiatu asta e cam melancolic dar...............

ce as mai vrea sati recit poezia asta cand te scufunzi incet dar neaparat prin octombrie sau martie :D

dau eu tuica pt recirculrea sangelui :D :D :D

jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 05 Iun 2006, 16:49

stiam un baiat procuror in italia (procura orice la prturi de reclama)de aia tot intrebam cum e cu motoarele de barca ca alea noi inca le privesc cu nonsalanta :oops:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Iun 2006, 19:26

Problema la inmatricularea unei ambarcatiuni (obiect plutitor cum am vazut ca o denumesc in procesele verbale de constatare :lol: ) nu este motorul ci obiectul plutitor!!!!! fie el solid sau gonflabil :wink:
Pentru motor(fie el in patru sau doi timpi) o factura este suficienta.
Problema apare in momentul in care vrei sa inmatriculezi obiectul plutitor.....si marea problema este ca orice obiect plutitor fie el colac sau pescador :lol: ...trebuie sa aiba un certificat de conformitate RNR.....
Portitza de scapare in episodul urmator.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 06 Iun 2006, 09:41

asa am auzit si eu dar trebuie sa vad daca in tm mai estye ceva urme din capitania Timisoara erau sub cei de la Dr TR Severin nu stiu daca mai exista.

dai cu episodu urmator ca-mi place serialul

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 31 Dec 2006, 16:21

am o barca uitata in debara, a fost inmatriculata acum vre-o 15 ani, cum nu era voie sa se pescuiasca din barca nu m-a interesat mai mult de agrement cand mergeam la plaja. Ma voi interesa la capitenia din Tr Severin ce trebuie sa fac pt a putea pescui legal dar pana atunci poate imi ziceti la ce sa ma astept :)
Ce taxe trebuiesc platite? trebuie reinmatriculata? verificare tehnica si cotizate anuala ma gandesc ca ii trebuie, stie cineva cat costa asa ceva? Nu am motor si intentionez sa o folosesc cu vasle in special pe baltile legate cu Dunarea ca sa n-am batai de cap cu curentul :)

Scrie răspuns