Pai tocmai de-asta nu si-au batut capu' sa te intrebe de sanatate, plus daca opreau din scurt rapida langa tine, te cautau cu cangile sa-ti ceara carnetu'ionescu adrian scrie:eu am o barca de fibra de sticla inmatriculata ,nu am motor la ea si merg numai cu vasle
si pana acum nu mia cerut nimeni carnet de navigator
Inmatriculare barca !!??
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
roadmaster
- utilizator nou

danr are dreptate...bai costica faci mishto de cuirasatu lu dan..sau mi s-a parut??!?!?! vedem noi la vara
cine da din barca si cine de pe mal,te spun io lu gyorg si vezi tu ....cum o sa o iei pe linga mal de mai faci misto de navigatori...
gerula-toate ambarcatiunile trebuiesc inmatriculate ca-s cu motor sau fara....poti sa pescuiesti toata viata fara sa dai de un flacau vesel sau sa dai din prima peste un zelos si atunci.....e infractiune din cite stiu io
sa n-ai parte de taraboi d-asta ...
mai ales in zona deltei nu m-as risca fara acte ...e pacat sa-ti .... concediul dorit pentru niste hirtii,am schimbat 3 barci ,mi s-a acrit ...asha e,dar macar stau linistit si dau dupa mustacioshi fara sa am emotii,deh batrinetzea maica....
hai ca mi s-a facut dor,bagamiash banii in ea de iarna....!
gerula-toate ambarcatiunile trebuiesc inmatriculate ca-s cu motor sau fara....poti sa pescuiesti toata viata fara sa dai de un flacau vesel sau sa dai din prima peste un zelos si atunci.....e infractiune din cite stiu io
sa n-ai parte de taraboi d-asta ...
mai ales in zona deltei nu m-as risca fara acte ...e pacat sa-ti .... concediul dorit pentru niste hirtii,am schimbat 3 barci ,mi s-a acrit ...asha e,dar macar stau linistit si dau dupa mustacioshi fara sa am emotii,deh batrinetzea maica....
hai ca mi s-a facut dor,bagamiash banii in ea de iarna....!
pentru ca tot m-a luat costica la misto referitor la colac, ironia e ca pentru el imi trebuie permis de navigatie
acest permis este international, si este valabil pentru orice ambarcatiune de agremen, oricat de mare
deci e valabil si pe super-yaht
nu s-au gandit la un permis special pentru ambarcatiuni mici
vrei sa iesi cu gonflabila, iti dam permis de yaht
maine am examen hihi
acest permis este international, si este valabil pentru orice ambarcatiune de agremen, oricat de mare
deci e valabil si pe super-yaht
nu s-au gandit la un permis special pentru ambarcatiuni mici
vrei sa iesi cu gonflabila, iti dam permis de yaht
maine am examen hihi
.....
......poate daca iei mortieru si-l arunci peste bord

Stai Dane ca acu vad ca Pekariciu e avocat ....aruncator de mortiere ma????costica_fishing scrie:hihi!
Traiasca patria! Drapel zici? Pe catarg?![]()
Aruncator de mortiere are?
Serios, e de +2,70 m ? Ma gandeam sa-mi fac una de 2,65.
Cat e impozitul/an?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran

ma , mortieru e un tun d'ala mare mare ....de arunca ghiulele cat capu....mi-aduc aminte ca era intr-un dictionar o poza alb-negru cu asa un mortier si ma fascinase pe cand eram cotocel .....
acu daca o fi si un aruncator de mortiere nu stiu
Multzam lu Bunutzu ca nu facui armata !
acu daca o fi si un aruncator de mortiere nu stiu
Multzam lu Bunutzu ca nu facui armata !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran