inel varf
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
inel varf
Am un bat Ron Thompson Monterra de 2.40 si mi-a picat bucatica aceea de ceramica din interiorul inelului din varf .Stie cineva cum as putea sa scot inelul ca sa-l inlocuiesc ?Eu sunt din Timisoara................stiti vreun magazin unde as putea sa gasesc inel mai de calitate ?si inca ceva .........
ce lipici imi recomandati?

-
- veteran
Cu o bricheta incalzesti putin inelul la flacara cateva secunde, nu f. mult pt. ca strici varful batului. Apoi cu o carpa tragi de inel si va iesi f. usor...iei tronsonul si mergi la un magazin pt. a proba daca se potriveste inelul pe varful batului tau. Alege Fuji sau SIC ca si inel. Cu Picatura se lipeste f. bine si nu mai iese...
-
- veteran
inel de virf
Poti incalzi tubul inelului cu o bricheta,putin cite putin si incerci cu un cleste sa-l scoti.Inele poti gasi pe Rebreanu la Somonul si le poti lipi cu rasina epoxidica,ce se gaseste in doua tuburi.Amesteca mai mult timp rasinile si se va intari mai repede.Ai grija cu incalzitul
-
- veteran
sa nu uitam ca si fuji si pacific bay si alte firme producatoare de inele au inele SiCandrei-ovidiu scrie: Alege Fuji sau SIC ca si inel.

inelul il scoti simplu

no, sper sa'ti fie de folos

-
- veteran
-
- veteran