discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
eddiero
- utilizator constant

too late! am dat jos inelul vechi,l-am pus in pozitie p'al nou si maine matisez.
e ok cu matisatul , nu e asa greu,deja am ansamblul ,textilul si filmele de pe youtube...

. Mi-e frica doar de finisajul final,lacrima aia din rasina.
acu sa vedem cum iese, va tin la curent inclusiv cu poze.
multam"
Fishermen are born honest, but they get over it.
-
vleydyx
- veteran

-
old_radu scrie:
...daca inainte de a pune pastila racita , in prealabil incalzeai inelul cu o bricheta , cred ca reuseai din prima ...
...bineinteles daca te miscai rapid
Probabil dar vorba aia ..."omul din greseli invata". Oricum eu sun f multumit de cum a iesit
C&R
-
grey-wolf
- veteran

@eddiero
cum adica ,, l-am pus in pozitie '' ? cumva Superglue ???
nu ai nevoie de nici un ansamblu sa matisezi un inel ti batul cu o mina si il invirti iar cu cealalta tensionezi si asezi ,,ata " spira linga spira . nu ai de ce sa iti fie frica de finisajul final rotesti batul pina se gelifiaza rasina si atunci nu mai curge . nu folosi rasina in exces ! (banuiesc ca rasina poliesterica nu lac auto sau alte bazaconii

)
spor la treaba !
-
eddiero
- utilizator constant

grey-wolf scrie:@eddiero
cum adica ,, l-am pus in pozitie '' ? cumva Superglue ???
nu ai nevoie de nici un ansamblu sa matisezi un inel ti batul cu o mina si il invirti iar cu cealalta tensionezi si asezi ,,ata " spira linga spira . nu ai de ce sa iti fie frica de finisajul final rotesti batul pina se gelifiaza rasina si atunci nu mai curge . nu folosi rasina in exces ! (banuiesc ca rasina poliesterica nu lac auto sau alte bazaconii

)
spor la treaba !
dap,un pic de super glue,daca tragi usor se desprinde,e ffff putin ,l-am pus cu o foita de hartie altfel nu am reusit.
ansamblul este format din doua scanduri usor scobite,sunt f de trebuinta,la ata nu mi-e frica,sunt un tip cu rabdare,la rasina o sa merg pe ceva ce gasesc in comert deocamdata.Partea cu ascunsul ,fara noduri e cea mai simpla,after youtube.
Am gasit un kit complet in Uk,e 30 de lire si e beton.il voi comanda cand voi avea bani.
Aici:
http://www.carbonmods.co.uk/Products/fi ... r-kit.aspx
Fishermen are born honest, but they get over it.
-
grey-wolf
- veteran

acum m-am prins pentru ce e suportul . eu am crezut ca vrei sa matisezi inelul pe suport . pentru lipit bete rupte e aproape perfect . chitul ala de reparatii bete il gasesti sub alte denumiri la piese auto sau la tuning auto pentru reparat spoilere bari auto si alte cele de genu asta . iar in loc de banda de compresie poti folosi cu incredere scoci transparent . garantat nu se lipeste pe el .
traiasca YOU TUBE
PS e bun filmuletul

-
mss
- utilizator nou

Salut,
Am avut aceeasi problema, cu ceramica inelului spart, de data asta la o lanseta de crap Hakuyo. Am mers la magazinul dlui Dan Mitranescu din Rahova si doamna vanzatoare din magazin, foarte amabila, cea mai amabila doamna pe care v-o puteti imagina, mi-a schimbat pastila ceramica a inelului respectiv, nici nu se cunoaste ca a fost schimbat, zici ca e cel original. Recomand cu caldura, mi-a vorbit foarte frumos si la telefon cand m-am interesat cat si acolo in magazin. Nota 20!