inel spart

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 22 Feb 2011, 21:56

too late! am dat jos inelul vechi,l-am pus in pozitie p'al nou si maine matisez.
e ok cu matisatul , nu e asa greu,deja am ansamblul ,textilul si filmele de pe youtube... :D . Mi-e frica doar de finisajul final,lacrima aia din rasina.
acu sa vedem cum iese, va tin la curent inclusiv cu poze.
multam"
Fishermen are born honest, but they get over it.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 22 Feb 2011, 21:58

old_radu scrie:
...daca inainte de a pune pastila racita , in prealabil incalzeai inelul cu o bricheta , cred ca reuseai din prima ... :wink:
...bineinteles daca te miscai rapid
Probabil dar vorba aia ..."omul din greseli invata". Oricum eu sun f multumit de cum a iesit
C&R

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Feb 2011, 22:06

@eddiero
cum adica ,, l-am pus in pozitie '' ? cumva Superglue ??? :shock:
nu ai nevoie de nici un ansamblu sa matisezi un inel ti batul cu o mina si il invirti iar cu cealalta tensionezi si asezi ,,ata " spira linga spira . nu ai de ce sa iti fie frica de finisajul final rotesti batul pina se gelifiaza rasina si atunci nu mai curge . nu folosi rasina in exces ! (banuiesc ca rasina poliesterica nu lac auto sau alte bazaconii :lol: )
spor la treaba !

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 22 Feb 2011, 22:25

grey-wolf scrie:@eddiero
cum adica ,, l-am pus in pozitie '' ? cumva Superglue ??? :shock:
nu ai nevoie de nici un ansamblu sa matisezi un inel ti batul cu o mina si il invirti iar cu cealalta tensionezi si asezi ,,ata " spira linga spira . nu ai de ce sa iti fie frica de finisajul final rotesti batul pina se gelifiaza rasina si atunci nu mai curge . nu folosi rasina in exces ! (banuiesc ca rasina poliesterica nu lac auto sau alte bazaconii :lol: )
spor la treaba !
dap,un pic de super glue,daca tragi usor se desprinde,e ffff putin ,l-am pus cu o foita de hartie altfel nu am reusit.
ansamblul este format din doua scanduri usor scobite,sunt f de trebuinta,la ata nu mi-e frica,sunt un tip cu rabdare,la rasina o sa merg pe ceva ce gasesc in comert deocamdata.Partea cu ascunsul ,fara noduri e cea mai simpla,after youtube.
Am gasit un kit complet in Uk,e 30 de lire si e beton.il voi comanda cand voi avea bani.

Aici:

http://www.carbonmods.co.uk/Products/fi ... r-kit.aspx
Fishermen are born honest, but they get over it.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Feb 2011, 22:47

acum m-am prins pentru ce e suportul . eu am crezut ca vrei sa matisezi inelul pe suport . pentru lipit bete rupte e aproape perfect . chitul ala de reparatii bete il gasesti sub alte denumiri la piese auto sau la tuning auto pentru reparat spoilere bari auto si alte cele de genu asta . iar in loc de banda de compresie poti folosi cu incredere scoci transparent . garantat nu se lipeste pe el .
traiasca YOU TUBE :lol:
PS e bun filmuletul :wink:

mss
utilizator nou
utilizator nou

Re: inel spart

Mesaj de mss » 03 Oct 2015, 06:27

Salut,
Am avut aceeasi problema, cu ceramica inelului spart, de data asta la o lanseta de crap Hakuyo. Am mers la magazinul dlui Dan Mitranescu din Rahova si doamna vanzatoare din magazin, foarte amabila, cea mai amabila doamna pe care v-o puteti imagina, mi-a schimbat pastila ceramica a inelului respectiv, nici nu se cunoaste ca a fost schimbat, zici ca e cel original. Recomand cu caldura, mi-a vorbit foarte frumos si la telefon cand m-am interesat cat si acolo in magazin. Nota 20!

Scrie răspuns