Totusi,explica-ne cum era cu somnii.La inceput ai zis ca ai prins 3 somni de 2 kg,si, mai incolo s-au facut 2 de3 kg.Impreuna.S-au n-am inteles eu bine..??Si inca ceva ,daca faci permis la super pesca,ala nu-ti confera decit statutul de membru in asociatia respectiva.Trebuie sa platesti 30 ron la trezorerie,dupa care fugi repede la sediul ANPA.Trebuie sa fie neaparat intr-o zi de martiSi pe drum trebuie sa te rogi in gind sa nu fie domnii de la ANPA plecati in concediu,sau pe teren ,s-ai prinda pe aia care fac lucrari de electricitate la podul de la simbateni,sau in control sa dea amenda la braconierii aia fiorosi care au bagat in straita un oblete sau mrenuta cu 0.5 cm mai mic decit limita legala.Sediul ANPA este pe strada Episcopiei,in centru,inainte de Directia silvica.Si ca sa nu uit ,vezi ca este acolo o tanti cu privire de vultur ,discret disimulata in spatele unor ochelari cu lentile taiate din sticla de sifon,cu alura atletica,nu te lasa pacalit ,cind e in fata ta chiar sta in picioare nu sta pe scaun,ei bine tine-o minte,necesita un efort minim treaba asta,pentru ca dumneaei taie si spinzura prin partile noastre.Ea prinde braconierii,stopeaza deversarile ilegale de toxine,da cu electricienii de pamint,ce mai ,isi face meseria asa cum scrie la carte.Si sa vezi ultimul zvon;cica au hotarit functionarii astia de la ANPA sa-si doneze salariile pe 3 luni in avans,si cu banii obtinuti o sa populeze muresul cu salau si somn.Asta da veste buna.Sper ca ti am fost de folos cu cele citeva informatii,salut si numai bine.