incepator!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am observat ca esti din arad. Ca sa iti explic putin cum e cu permisul ANPA. Mergi langa primarie vis a vis de Mc Donald's, e o poarta mare, acolo sunt finantele. O iei la stanga pe niste trepte, apoi dreapta si mergi la ultima usa pe dreapta. Acolo vei platit taxa (10 lei daca esti elev student respectiv 30 de lei in rest). Cu acea chitanta mergi pe str. Episcopiei (asa mi se pare ca se numeste) unde a avut Petrom niste birouri, pe partea dreapta intr-o curte. Era cantina Petrom acolo. Intrebi pe careva unde e biroul ANPA ca nu scrie nimic care sa-ti dea de inteles.
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Brava.E clinch....Dar poti da de vreo 5-6 ori inconjur..mai bine....plus saliva.daniel22vlad scrie:nu cred ca recunosc nodul dupa nu,e clinch dar un nod stiu sa fac!fac o bucla si dau de trei ori inconjor si apoi trec prin bucla aia!si cine e fario nebunul?:D
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- utilizator nou
dar sincer nu prea reusesc!eu nu am carlig cu ochi ci doar asa putin turtit in partea de jos!si strang cat pot si se deschide!este ceva fir textil ca se mai desface asa parca decojeste ce firele se desface nu stiu cum sa zic dar asa nu imi plsace!nu e tot firul asa!doar ca este lagat la capat ca pefirul asta textil este pluta alicea si carliguk!
pai de obicei nodul de care vb Jei se foloseste pt legarea nalucilor cu ochet, cu veriga in cap,sau la legarea agrafelor, vartejelor, mai putin a carligelor, daca vrei sa legi carlige cu paleta vezi aici: http://pescari.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=35 , tu pana la urma la ce pesti dai? sau ce te astepti sa prinzi si cu ce momeala dai de obicei? ca din ce ai spus te axezi mai mult pe pescuit clasic cu pluta si carlig, sa stim si noi ce vb....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou