valeriu28 scrie:TP totusi mi se pare dubla la pret fata de un stradic cu raport 5:1. Cred ca o sa merg pe stradic. sa vad cum fac rost de una intai...
Despre garantie, cel mai ciudat mi se pare ca, desi ai 3 ani garantie, mulinetele au atat de putina vaselina in ele incat trebuie unse (am cumparat una noua chiar acum ceva vreme, am folosit-o vreo 3 luni si cand am dus-o la uns mi s-a explicat ca deja pinioanele sunt uzate pentru ca nu a fost unsa la timp - fusese cumparata de 3 luni!!!)
in fine, si daca o trimiti in service pt ungere si revizie, pierzi garantia. iar garantia nu se ocupa de intretinere...
la ce bun 3 ani in cazul asta?
@ Spring - ma sperie problema antireturului, galetul care nu e titanizat, si jocurile pe care le-am vazut la una noua in magazin. mai ales jocul de la maner...
Amice nu te speria de ce auzi.
Dupa ce o sa pescuiesti mulineta(Freams) nu o sa mai ai atatea dubii. Ti-am zis ca o luam eu la banii aia daca nu aveam 2500-le.
Daca ma luam si eu dupa toate vorbele probabil ca terminam de mult cu spinningul.
Cea mai buna parere e a ta dupa ce folosesti un produs, nu dupa ce zic altii.
Am luat mulineta la recomandari, trabucco xenos xos(clona ryobi) 3000, care e o petarda! In afara de corpul metalic mai slaba ca o Okuma de 150ron!
Apoi am luat ce mi-a placut mie. Si nu m-au lasat niciodata cand am avut de lucru cu ele, si anume daiwele.
Ca a fost nevoie sa aduc peste in mulineta, ca am trantit-o de am zis ca nu ramane nimic, ca a cedat antireturul la TDP, si-au facut treaba si aia conteaza.
Pt mine asta face banii.
Inca nu am dat mult pe o mulineta...dar fiecare si-a facut banii.
Am renuntat la garantia de magazin, dupa ce arrow mi-a tras teapa cu o garantie, nu mai dau detalii...
Cumpar de pe forum, cunostinte sau de afara.
Sunt destui baieti priceputi sa faca o servisare competenta.
Prefer sa dau 100 ron dupa 6 luni de folosinta, ca oricum e recomandat sa-i faci o servisare ca se aduna pilitura(la mulinete noi) si sa iau o mulineta scumpa care sa tina ani buni cu servisare anuala.
Viziteaza apa mai des...abia astept sa se incalzeasca putin.