ICAST 2010 - Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
care produse ?Ovidiu MS scrie:As fii curios fara sa jignesc pe cineva, cati dintre voi care dati cu parerile pe aici aveti aceste produse acasa? Si cat peste prindeti cu ele?

cum am putea sa-ti cuantificam cat peste prindem cu ele?

sau erau intrebari retorice?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- veteran
Apropo de shimano am vab cu cineva si mi-a zis ca si-a vandut twin poweru ca ar fi plin de plastic in el,eu totusi am fost reticent la afirmatia asta o mulineta din clasa asta sa aiba plastic in ea?acuma la clasa medie pana in 100-150$ stiu ca shimano is cam subtiri si si-o fura de la daiwa din toate pozitiile dar chiar un twin power sa aiba plastic in el......ce zici ovidiu ai uns-o pe a ta sau te-ai uitat in ea?
-
- veteran
de curiozitate , ce model de TP era ?RYOBI scrie:Apropo de shimano am vab cu cineva si mi-a zis ca si-a vandut twin poweru ca ar fi plin de plastic in el,eu totusi am fost reticent la afirmatia asta o mulineta din clasa asta sa aiba plastic in ea?acuma la clasa medie pana in 100-150$ stiu ca shimano is cam subtiri si si-o fura de la daiwa din toate pozitiile dar chiar un twin power sa aiba plastic in el......ce zici ovidiu ai uns-o pe a ta sau te-ai uitat in ea?
acu fiecare e liber sa vanda ce vrea ( uite si presedintele a vandut o Daiwa

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
omu zicea ca-i modelu de japonia ( eu l-am intrebat ca ma gandeam cum ar fi sa probez o shimano ca am pescuit mai mult cu daiwa de care am fost multumit si m-am dezumflat cand mi-a zis ca are plastic in ea cica de aia ar fi asa silentioasa in mers piese de plastic,acuma clar ca nu se referea la angrenajele principale) eu n-am vazut inca un twin powr JDM doar de europa care asa la prima inspectie parea ok
Am eu de japonia si pe dinauntru e pe cat de simpla pe atat de robusta.
e model 05 e drept si e mai bun ca astea noi dar in mod cert e una din cele mai reusite mulinete .
ce piese are de plastic n-au nici o legatura nici cu rezistenta nici cu smoothnesul ei ....
TP pt europa e ....pt Europa
e model 05 e drept si e mai bun ca astea noi dar in mod cert e una din cele mai reusite mulinete .
ce piese are de plastic n-au nici o legatura nici cu rezistenta nici cu smoothnesul ei ....
TP pt europa e ....pt Europa

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va