humminbird MATRIX 47 D
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Adrian , am mai avut o discutie daca ti minte despre jiguri si pilkere . Credeam ca ai prins ideea , daca nu ti-o reamintesc . Deci faza ii ca tu deja stii cum ii cu sonarele , desii a tau ii pe drum , in timp ce Dan vorbeste dupa ani de experienta .
M-am dat si cu barca si sonar , insa tinind cont de aspectu de mai sus , nu prea vad rostu .
Fir Intins!!!
M-am dat si cu barca si sonar , insa tinind cont de aspectu de mai sus , nu prea vad rostu .
Fir Intins!!!
Intrebare offtopic: erau ale tale, sau..... :roll: ?!Adelin scrie:
Fir Intins!!!
:lol: :lol: :lol: nu trebuie sa raspunzi, intrebarea e retorica oricum![/quote]
Mah , nu mai baga din astea ca nu dau bine in analiza swot haha!!
Nu era a mele , ar trebui sa-mi cam scot permis si asta inseamna sa fac cursuri pentru barca , ori nu prea am timp , adica am , da la ora aia nu mai tine nimeni clase haha!! Da am avut timp sa observ si sa intreb destule .
Singuru lucru pe care pot sa-l incalec fara permis ii un caiac , insa cu ala nu apuc sa intru in apa unde sa am nevoie de radare hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
- veteran
salut .
mi-a venit matrix 47 3D.
cu riscul de a va stresa inca o data,pun urmatoarele intrebari .
1.pot monta transducerul pe oglinda ?cartea spune ca tre sa ai min 40 cm distanta de turbulentele elicei .
2.daca vreau sa-l montez cu un brat rabatabil pe laterala barcii ,gasesc asa ceva in comert ?
3.ati avut probleme cu siguranta fuzibila de protectie care tre montata(teoretic)pe alimentare in caz ca ai supracurent ?
4.ce acumulator+incarcator imi recomandati.(cartea spune 12V ; de amperaj nu spune nimic).
multumesc pt raspuns .
mi-a venit matrix 47 3D.
cu riscul de a va stresa inca o data,pun urmatoarele intrebari .
1.pot monta transducerul pe oglinda ?cartea spune ca tre sa ai min 40 cm distanta de turbulentele elicei .
2.daca vreau sa-l montez cu un brat rabatabil pe laterala barcii ,gasesc asa ceva in comert ?
3.ati avut probleme cu siguranta fuzibila de protectie care tre montata(teoretic)pe alimentare in caz ca ai supracurent ?
4.ce acumulator+incarcator imi recomandati.(cartea spune 12V ; de amperaj nu spune nimic).
multumesc pt raspuns .
walleye
adrian,
1. exista un suport ieftin practic si inteligent pentru sonar , ti-l recomand pentru ca am asa ceva si functioneaza bine. Varianta nr 2
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... port+sonar
2. Asta e acumulatorul pe care-l folosesc eu. Dupa partida de pescuit cu un adaptor de bricheta il reincarc la masina in drum spre casa. Costa 120 lei
http://s192.photobucket.com/albums/z142 ... age002.jpg
1. exista un suport ieftin practic si inteligent pentru sonar , ti-l recomand pentru ca am asa ceva si functioneaza bine. Varianta nr 2
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... port+sonar
2. Asta e acumulatorul pe care-l folosesc eu. Dupa partida de pescuit cu un adaptor de bricheta il reincarc la masina in drum spre casa. Costa 120 lei
http://s192.photobucket.com/albums/z142 ... age002.jpg
adrian ...iti raspund din ce stiu
1. nu cred ca e o optiune buna sa-l pui pe oglinda ...trebuie sa-l lasi mai jos altfel vei avea pb cu indicarea corecta a datelor
2.suport usor rabatabil am vazut cel de la dan din magazinul online care mi se pare ok ...noi avem 3 la club si baietii spun ca e ok se rabateaza usor si repede
3. nu am pus siguranta ( e o greseala pe de o parte ) deci nu am avut pb de gen
4.vizavi de amperaj nu iti specifica nimeni nimic caci sonarul isi ia din baterie cat doreste
eu am o baterie mica de 25A si ma tine sufiecient de ok partide intregi de pescuit
cat despre redresor trebuie sa folosesti un redresor care sa poata da 10% din puterea bateriei ca si curent de incarcare
pentru baterii de genul 25A sunt ok redresoarele din comert
ele sunt mai putin bune in cazul in care doresti sa incarci o baterie de 100A careia acest tip de redresor nu mai este in stare sa-i asigure acei 10% curent de incarcare si deci nu vei avea bateria niciodata full incarcata ...de aici multiplele dileme ale multor pescari de genul " am baterie noua dar nu ma tine cum ma asteptam " ...aceste baterii in general nu ajung sa fie incarcate cum trebuie ....de aici problemele
fir intins
1. nu cred ca e o optiune buna sa-l pui pe oglinda ...trebuie sa-l lasi mai jos altfel vei avea pb cu indicarea corecta a datelor
2.suport usor rabatabil am vazut cel de la dan din magazinul online care mi se pare ok ...noi avem 3 la club si baietii spun ca e ok se rabateaza usor si repede
3. nu am pus siguranta ( e o greseala pe de o parte ) deci nu am avut pb de gen
4.vizavi de amperaj nu iti specifica nimeni nimic caci sonarul isi ia din baterie cat doreste
eu am o baterie mica de 25A si ma tine sufiecient de ok partide intregi de pescuit
cat despre redresor trebuie sa folosesti un redresor care sa poata da 10% din puterea bateriei ca si curent de incarcare
pentru baterii de genul 25A sunt ok redresoarele din comert
ele sunt mai putin bune in cazul in care doresti sa incarci o baterie de 100A careia acest tip de redresor nu mai este in stare sa-i asigure acei 10% curent de incarcare si deci nu vei avea bateria niciodata full incarcata ...de aici multiplele dileme ale multor pescari de genul " am baterie noua dar nu ma tine cum ma asteptam " ...aceste baterii in general nu ajung sa fie incarcate cum trebuie ....de aici problemele
fir intins