humminbird MATRIX 47 D

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Apr 2008, 00:01

Pai :D scoate-l la vanzare :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2008, 00:02

SF scrie:Stai lejer , ca mai glumim , uita , pun la bataie vobleru meu preferat ca tu iei captura la Sarulesti hehe!!

Fir Intins!!!
Pai ce io vorbeam serios?! :oops:
Nu o pune ca o pierzi, dar undeva in primii 90 o sa fiu si io, de asta sa fi sigur!!! :cry: ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2008, 00:06

Tavi scrie:Pai :D scoate-l la vanzare :D
Stai sa ma conving ca cel nou e atat de profi pe cat e de laudat si daca isi face treaba il scot sigur, ca doar nu o sa ma dau cu 2 sonare la o barca....in max 2 saptamani il vezi la anuntzuri. :wink:
...si crede-ma ala isi merita fiecare banutz! :wink:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Apr 2008, 11:06

Adelin scrie:Eu zic sa nu-l iei, dar ti-am zis ca tu esti deja cu mana in buzunar pe bani, asa ca ..... :lol: :lol: :lol: vorbim dupa ce il butonezi.Dar dupa cateva luni, nu in primele zile!....ca in primele zile sti tu si nevasta ii buna....mai incolo insa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E vorbesc serios, sa nu crezi ca fac biza! 8) ...si ma dau cu sonare de vre-o 14-15 ani buni, deci nu iti vorbesc din cartzi. :wink:
Ce sonare Adeline acu 14-15 ani ? de submarin sau de care ? :lol:
TEAM ATOM

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 08 Apr 2008, 11:07

salut adelin .

de ce nu agreezi 3d ,ti se pare un moft ,ti se pare prea scump fata de ce face .eu il iau de nevoie ,va trebui sa explorez alte locatii .
pai cu 3d ,vezi baboiul in copac ,dom'le!plus ca pe demo are imagini mai palpitante.
eu stiu pe unul care a pescuit pe demo o vara intrega .
walleye

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Apr 2008, 12:13

ai cu 3d ,vezi baboiul in copac
eu zic intai sa folositi un echipament si pe urma sa vorbim de cat de bun e
la treaba asta cu baboiul in copac am dubii majore
salaul nu-l vezi de cekle mai multe ori nici macar pe fund relativ drept

uite cum facem, dupa ce il foloseti tu bine bine vii si spui ce concluzii ai tras
ma intereseaza mai ales cand o sa gasesti tu salaii folosind sonarul si cautand pesti nu interpretand fundul

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2008, 15:39

adrian frunza scrie:salut adelin .

de ce nu agreezi 3d ,ti se pare un moft ,ti se pare prea scump fata de ce face .eu il iau de nevoie ,va trebui sa explorez alte locatii .
pai cu 3d ,vezi baboiul in copac ,dom'le!plus ca pe demo are imagini mai palpitante.
eu stiu pe unul care a pescuit pe demo o vara intrega .
Ti-am zis ca oricum e ca si cumparat :lol: :lol: :lol: de ce nu ai rabdare sa te convingi singur cum sta salaul in copac?! :lol: :lol: :lol: Tzi-am zis ca nu iti vorbesc baliverne si mai mult nu vorbesc din auzite.Tu asculta de cine vrei, dar cand iti iei o scula nu ar trebui sa tzi cont de parerea entuziastilor de pe forum, care si-au luat o scula si cred ca a lor e cea mai tare.Adevarul doare bajetzi, dar asta e realitatea. :lol: :lol: :lol:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Apr 2008, 15:45

Adelin tu ai vazut cumva modelul vechi sau pe asta nou ?
Eu am avut un Eagle Easy Map 250 si pot sa spun ca asta este mult peste. Redarea in 3D este chiar deosebita pot sa spun, iar cea de 2D este impecabila, lucreaza la frecvete mult mai mari decat majoritatea sonarelor average. Nu sunt entuziast eu fac afirmatii despre ce am vazut si am incercat . O sa decada discutia asta la fel ca aia despre Evergreen Balista si acolo o gramada de pareri si mai putine experimente.
TEAM ATOM

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2008, 15:50

adi777 scrie:
Ce sonare Adeline acu 14-15 ani ? de submarin sau de care ? :lol:
Chiar daca ai descoperit sonarul mult prea tarziu, nu inseamna ca pe vreme aceea toata lumea scana fundul cu clasica bila de blumb legata cu sfoara.Am folosit un sonar Eagle Magna II, care sa ma iertzi nu era chiar un sonar rau.Dar sa sti ca nu sonarul m-a facut pescar si nici nu pot spune ca datorita sonarului prind pestii pe care nu ii prindeam inainte.Pescuitul e atat de complicat uneori, incat prezentza sonarului nu face decat sa ne complice si mai mult existentza. :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2008, 15:55

adi777 scrie:Adelin tu ai vazut cumva modelul vechi sau pe asta nou ?
Eu am avut un Eagle Easy Map 250 si pot sa spun ca asta este mult peste. Redarea in 3D este chiar deosebita pot sa spun, iar cea de 2D este impecabila, lucreaza la frecvete mult mai mari decat majoritatea sonarelor average. Nu sunt entuziast eu fac afirmatii despre ce am vazut si am incercat . O sa decada discutia asta la fel ca aia despre Evergreen Balista si acolo o gramada de pareri si mai putine experimente.
Oricum un lucru pot sa spun despre discutzia asta: salveaz-o ca sa ramana si discutam peste 3-4 ani cand o sa ai cu sigurantza alta parere despre notziunea de "RADAR". :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns