HIDRO PENCIL DE LA YO-ZURI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tre sa obtii mai multe oscilatii , asta insa poate fi si mina celui care il foloseste . daca se abate prea mult nu cred ca-i bine , tre sa oscileze nu sa se abata , si pe oscilatie ai rateuri , daca se abate de-a totului o sa vezi pesti sarind pe linga naluca , spectaculos dar frustrant in acelasi timp .
Nu are voie sa stea cu capu in jos , putin coada in jos da , hai sa zicem aproape paralel ( Z-Claw sau Super Spook ) , altele stau aproape orizontal , stickbait in toata regula ( Sammy ).
Daca sta capu mai jos inseamna ca greutatea ii acolo , si asta te ajuta la incurcare in lanseu , si dupa aia si cind lucrezi , nu am numarat cite oscilatii pot obtine pe un metru , insa pot face vreo zece cu unele dintre ele , daca nu-s apte se incurca leaderu in ancora . Is unii care tuneaza Skitter-Walk-u , schimba ancora de pe burta cu un cirlig simplu , cu ochet evident , tocmai ca se evite incurcaturile sau sa le reduca . Eu nu o fac , insa cu ala dau putin .
Nu folosi virtej , ci doar agrafa , virteju inseama o bucatica rigida in cazu asta , impiedica jocu curect , mai precis munca ta . Agrafa duolock legata cu fluorocarbon gros , eu dau asa la baracuda si nu am avut taieturi . Daca se pune problema de apa foarte curata , la clean si avat , cu ceva model mic , si crezi ca ai nevoie de masuri extra , atunci renunti la agrafa , la mine acuma se limpezeste puternic apa , pestii periculosi pleaca si o sa bag fara agrafa , seabass-u de obicei ii bulangiu , mai ales daca-i apa curata , asa , cam ca si cleanu sau avatu pe apa cristal .
Spor la construit !
Fir Intins!!!
Nu are voie sa stea cu capu in jos , putin coada in jos da , hai sa zicem aproape paralel ( Z-Claw sau Super Spook ) , altele stau aproape orizontal , stickbait in toata regula ( Sammy ).
Daca sta capu mai jos inseamna ca greutatea ii acolo , si asta te ajuta la incurcare in lanseu , si dupa aia si cind lucrezi , nu am numarat cite oscilatii pot obtine pe un metru , insa pot face vreo zece cu unele dintre ele , daca nu-s apte se incurca leaderu in ancora . Is unii care tuneaza Skitter-Walk-u , schimba ancora de pe burta cu un cirlig simplu , cu ochet evident , tocmai ca se evite incurcaturile sau sa le reduca . Eu nu o fac , insa cu ala dau putin .
Nu folosi virtej , ci doar agrafa , virteju inseama o bucatica rigida in cazu asta , impiedica jocu curect , mai precis munca ta . Agrafa duolock legata cu fluorocarbon gros , eu dau asa la baracuda si nu am avut taieturi . Daca se pune problema de apa foarte curata , la clean si avat , cu ceva model mic , si crezi ca ai nevoie de masuri extra , atunci renunti la agrafa , la mine acuma se limpezeste puternic apa , pestii periculosi pleaca si o sa bag fara agrafa , seabass-u de obicei ii bulangiu , mai ales daca-i apa curata , asa , cam ca si cleanu sau avatu pe apa cristal .
Spor la construit !
Fir Intins!!!
Le-am facut azi baie , rezulta ca un Super Spook sta inclinat bine si unu dintre ele sta aproape paralel . Poate faptu ca-s facute in Mexic are ceva de-a face . Si Sammy sta aproape vertical , nu orizontal , m-am incurcat eu .SF scrie: Nu are voie sa stea cu capu in jos , putin coada in jos da , hai sa zicem aproape paralel ( Z-Claw sau Super Spook ) , altele stau aproape orizontal , stickbait in toata regula ( Sammy ).
Fir Intins!!!
Se da:RADU_DRILL scrie:am uitat sa precizez ca 4 oscilatii pe m liniar cu amplitudinea de 15-20 cm .... .
un pescar lanseaza in medie 30 de m liniari
se presupune ca face 1500 de lanseuri pe zi
cunoscandu-se ca naluca face cam 4 oscilatii/m cu amplitudinea este de 15-20 cm
se cere:
ce culoare are basca pescarului, si de ce?
mai multe informatii pe veveve.fizicaatomicasirapitorii.ro

de la inceput se poate observa formularea gresita a problemei deci implicit lipsa raspunsului, daca omu lanseaza 30m liniari cu un walker, nui pescar, deci nare bascaTavi scrie: Se da:
un pescar lanseaza in medie 30 de m liniari
se presupune ca face 1500 de lanseuri pe zi
ce culoare are basca pescarului, si de ce?
mai multe informatii pe veveve.fizicaatomicasirapitorii.ro

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro