discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Musti
- veteran

blackmamba scrie:...P.S . Stiam ca Musti parca mai are o Magnesia poate ne mai spune el cate ceva .
Da, am tot o Magnesia 3000. Am luat-o din pura curiozitate. E o mulineta foarte usoara pt. cat e de mare si voiam sa vad cum se comporta. N-am pescuit-o intens decat in primele zile, cand am testat-o, dar impresia e buna. E o mulineta de luat in seama, la pretul ei.
-
buntaro
- senior

daca va place magnesia asa mult va mai vand eu una cu 150(10 rulmenti marimea 3000- cam un 250 normal)
-
Lucius
- utilizator constant

-
Am un magnesia arcul de la pick-up s-a rupt dupa un sezon de pescuit. Am mai facur service la inca doua mulinete aceasi marca pescuite un sezon si un pic amandoua cu aceasi boala in rest sunt multumit de ele.
-
SVF
- veteran

Musti scrie:blackmamba scrie:...P.S . Stiam ca Musti parca mai are o Magnesia poate ne mai spune el cate ceva .
Da, am tot o Magnesia 3000. Am luat-o din pura curiozitate. E o mulineta foarte usoara pt. cat e de mare si voiam sa vad cum se comporta. N-am pescuit-o intens decat in primele zile, cand am testat-o, dar impresia e buna. E o mulineta de luat in seama, la pretul ei.
Avatul e in vizor?

-
Musti
- veteran

ilie scrie:Avatul e in vizor?

Neah... Cu Magnesia numai scobari

:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8204
Pt. avat (si nu numai) folosesc good old SS Tournament... Cu Magnesia a fost o joaca, sa vad cum face. N-am ajuns la arcul rupt de la galet. Nu i-am dat destule sanse

... A mea inca merge bine. Repet, m-a incantat greutatea redusa, la o marime si o capacitate de fir decenta. E chiar mai usoara decat SS-ul 1300, ceea ce-i remarcabil. Ah, o prima slabiciune, dar nesemnificativa din punctul meu de vedere, a aparut din prima zi: ii sare foarte usor vopseaua.