Help!!! sfaturi mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
salutari permiteti si parerea mea nu putem face comparati intre cormoran si tot felul de febre noi pe piata daca e sa fie ceva bun si ieftin atunci e 1 cormoran core cast spin 4pif vine cam 100 de lei eu sunt f multumit de ea de aia o am pe 1 spro de 2,70m actiune 22-48gr salutaridraqdevil scrie:da.....interesanta si Excaliburul,numai k eu nu prea am incredere in Energoteam,cum nu am nici in Cormoran....am av probleme cu mulinetele...
Scuza-ma ca te contrazic dar mulinetele Cormoran nu sunt chiar cele mai bune.Mai bine Ryobi sau Okuma.La banii care-i dai de ex. pe Black Star poti sa-ti iei Alumina si daca mai pui 2-3lei,iti mai iei si un Zeon 15FD.Ambele sunt peste modelul Cormoran mentionat de mine...si exemplele pot continua.
De banii care-i dai pe Rodeo GTI,poti sa-ti iei lejer un Zeon sau Mystique care cam bat la curu' gol modelele Cormoran.
->Am/am avut mulinetele si cred ca stiu ce poate fiecare.

De banii care-i dai pe Rodeo GTI,poti sa-ti iei lejer un Zeon sau Mystique care cam bat la curu' gol modelele Cormoran.

->Am/am avut mulinetele si cred ca stiu ce poate fiecare.

Okuma V20 e facuta in China cel putin a mea . Nota e o mulineta de nota 7 (nu ai prea multe sa ii reprosezi dar nu merita bani).
Ryobi Ecrusima raportul pret calitate e excelent mulineta nota 10. Copia ei de Energo nu am vazut-o.
Okuma avenger AV20 o alta clasica de spinning de nota 9,5.
Okuma zeon ZN30 pentru spinning e o mulineta de nota 9 dar e cea mai ieftina.
Mulinetele Cormoran pe care le-am vazut alea ieftine sunt facut din cheap plastics (tamburul un fel de nylon de 2 lei) nu o recomand la nimeni.
Sincer nu m-as arunca pe mulinete din seriile alea noi forester sau aquis si alte cele mai bine incearca clasicele. Daca esti bautor de bere bei bere clasica nu bere cu gusturi ciudate.
Ryobi Ecrusima raportul pret calitate e excelent mulineta nota 10. Copia ei de Energo nu am vazut-o.
Okuma avenger AV20 o alta clasica de spinning de nota 9,5.
Okuma zeon ZN30 pentru spinning e o mulineta de nota 9 dar e cea mai ieftina.
Mulinetele Cormoran pe care le-am vazut alea ieftine sunt facut din cheap plastics (tamburul un fel de nylon de 2 lei) nu o recomand la nimeni.
Sincer nu m-as arunca pe mulinete din seriile alea noi forester sau aquis si alte cele mai bine incearca clasicele. Daca esti bautor de bere bei bere clasica nu bere cu gusturi ciudate.
the angler is catching xxx, not by the lure
Din martie am achizitionat o Cormoran Magnesia . Sunt foarte multumit de ea . Mentionez ca o pescui cam de 3-4 ori pe saptamana cu linguri si voblere pana in 10g . , numai cu textil la avat .
Pana acum nu am ce sa-i reprosez . Mecanica buna , fara jocuri , mers rotund si silentios , aseaza firul foarte bine . Cu PP de 8lb lanseul este o placere , frana nu stiu cum lucreaza in drill ca nu prea am avut pana acum avati asa mari pe ea . Eu am varianta de 3000 cu care am imperecheat o Sakura Trinis 2.13 m 3-10g , cu care se echilibreaza foarte bine fiind foarte mica si usoara pentru 3000
Oricum , zic eu o mulineta bunicica , sa vedem in continuare cat de fiabila este in timp . Urmatoarea cred ca va fi Black Star tot de la Daiwa-Cormoran .
P.S . Stiam ca Musti parca mai are o Magnesia poate ne mai spune el cate ceva .
Pana acum nu am ce sa-i reprosez . Mecanica buna , fara jocuri , mers rotund si silentios , aseaza firul foarte bine . Cu PP de 8lb lanseul este o placere , frana nu stiu cum lucreaza in drill ca nu prea am avut pana acum avati asa mari pe ea . Eu am varianta de 3000 cu care am imperecheat o Sakura Trinis 2.13 m 3-10g , cu care se echilibreaza foarte bine fiind foarte mica si usoara pentru 3000
Oricum , zic eu o mulineta bunicica , sa vedem in continuare cat de fiabila este in timp . Urmatoarea cred ca va fi Black Star tot de la Daiwa-Cormoran .
P.S . Stiam ca Musti parca mai are o Magnesia poate ne mai spune el cate ceva .
intr-adevar spro-ul e un mic tanc.din pacate tot cam atata si cantareste
e singura chestie care li se poate reprosa celor de la spro sau ryobi.
axos e ok.m pus mana pe ea.dar.....nu stiu daca e la general sau era vorba doar de mulinetele alea doua pe care am pus eu mana,dar black star mi s-a parut mult peste.la axos am mai gasit un joc mic in rotor,in schimb black starul mi se pare de departe cea mai ok mulineta scoasa de cormoran in ultimii 7-8 ani.are feel-ul de daiwa.desi merge foarte smooth,ii simti angrenajele,esti in contact cu ele.plus ca e si mai usoara decat axos-ul.mi se pare ca isi merita banii mulineta

axos e ok.m pus mana pe ea.dar.....nu stiu daca e la general sau era vorba doar de mulinetele alea doua pe care am pus eu mana,dar black star mi s-a parut mult peste.la axos am mai gasit un joc mic in rotor,in schimb black starul mi se pare de departe cea mai ok mulineta scoasa de cormoran in ultimii 7-8 ani.are feel-ul de daiwa.desi merge foarte smooth,ii simti angrenajele,esti in contact cu ele.plus ca e si mai usoara decat axos-ul.mi se pare ca isi merita banii mulineta