discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
stradic
- veteran

Eu am prins la sinking

si parerea mea ca e o naluca care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unui stiucar!!! eu la cele de 5 cm am prins si clean foarte bine

rapala the best vobler in the world
-
pikexpert
- junior

e evident ca nu trebuie sa folosit tot timpul slidere....... doar ca topicul este despre slider... rapala face niste voblere extraordinare.. dar sa fim sinceri.......culorile..... eu nu inteleg de ce nu ajusteaza rapala putin culorie si pt pescuitul la rapitori europeni. Poate ca voi supara cateva persoane dar parerea mea e ca rapala face voblere mai bune.... doar ca salmo are culori mai naturale pt apele noastre
-
Rapala Man
- veteran

pikexpert scrie:e evident ca nu trebuie sa folosit tot timpul slidere....... doar ca topicul este despre slider... rapala face niste voblere extraordinare.. dar sa fim sinceri.......culorile..... eu nu inteleg de ce nu ajusteaza rapala putin culorie si pt pescuitul la rapitori europeni. Poate ca voi supara cateva persoane dar parerea mea e ca rapala face voblere mai bune.... doar ca salmo are culori mai naturale pt apele noastre
interesanta parere,mai ramane sa ne expuna si pesti preferinta lor pt culoare

cat despre slider,un must have in trusa de stiuca
Rapala worlds favorite fishing lure
-
pikexpert
- junior

imi place numele tau

... asta inseamna ca sti multe despre voblerel rapala. eu am cateva care imi plac si le folosesc dar poate mi-ai putea sugera tu cateva care merg bine la stiuca
-
Rapala Man
- veteran

pikexpert scrie:imi place numele tau

... asta inseamna ca sti multe despre voblerel rapala. eu am cateva care imi plac si le folosesc dar poate mi-ai putea sugera tu cateva care merg bine la stiuca
nici pe departe ce crezi tu,sunt fan Rapala nu un GURU in materie , cum mai ziceau si altii cel mai bun vobler e cel pe care insisti cel mai mult
si cateva preferate RNR, XRAP,SSR,HUSKY JERK
-
pikexpert
- junior

vad ca si tu esti din tgm..... eu sunt aici la facultate si ma enerveaza ca nu stiu lacuri stiucaresti prin zona... sti tu cateva??

-
Rapala Man
- veteran

pikexpert scrie:vad ca si tu esti din tgm..... eu sunt aici la facultate si ma enerveaza ca nu stiu lacuri stiucaresti prin zona... sti tu cateva??

nici nu o sa sti NICIODATA
nu de alta da i smplu, nu sunt!
-
cipic
- veteran

Cea mai prinzatoare culoare pentru mine este RR!!!
Din peste 200 de voblere(Salmo,Rapala,Sebile etc etc) pe care le am pentru stiuca, daca ar fi sa plec doar cu unul singur la stiuca,Salmo Slider RR de 7 cm ar fi acela!!!
-
pikexpert
- junior

) merg acasa la satu mare de 1-2 ori pe luna si mai reusesc sa merg la cate un pescuit. si cum incepe sezonul stiucii... incepe si facultatea...... eu am prins stiuca cu j-rap si RNR.. rar cu husky jerk. ceea ce e interesant ca ssr e indentic cu executor de la salmo.... numai culorile sunt mai bune la salmo... merita sa incerci. totodata zipper e identic cu RNR dar zipper are in plus faptul ca e fosforescent in intuneric, iar minnow e aproape identic cu xrap
-
pikexpert
- junior

sunt perfect de acord... si eu am prins cei mai multi cu sd7s RR si cu RGS. dar asta spuneam... rapala nu face culori la fel de reale si bune ca salmo