Help, Salmo Slider
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Pentru ca urmaresc de doi ani evolutia slidere-lor pe diverse ape, respectiv culorile care au dat randament, in urma informatiilor primite atat de la pescari de competitie, pescari incepatori si in cele din urma ocazionali, pot sa va impartasesc urmatoarele:
Delta-culorile cu randament maxim: PA(PARROT), RT(RED TIGER), LIB(LIBAN).
Lacuri si balti-culorile cu randament maxim: YT(YELLOW TIGER varianta veche, se gaseste numai la dimensiunea de 10 cm), EP(EMERALD PERCH, culoarea mea preferata
), HP(HOT PERCH).
Ca un amanunt de luat in seama atunci cand alegeti un slider, culoarea rosie de pe abdomen si ochii vopsiti proeminent sunt un avantaj.
Aceste informatii sunt rezultatul experientei personale si a altor pescari dar nu trebuiesc luate ca litera de lege. Am vrut doar sa ofer din experienta mea si altora.
Delta-culorile cu randament maxim: PA(PARROT), RT(RED TIGER), LIB(LIBAN).
Lacuri si balti-culorile cu randament maxim: YT(YELLOW TIGER varianta veche, se gaseste numai la dimensiunea de 10 cm), EP(EMERALD PERCH, culoarea mea preferata

Ca un amanunt de luat in seama atunci cand alegeti un slider, culoarea rosie de pe abdomen si ochii vopsiti proeminent sunt un avantaj.
Aceste informatii sunt rezultatul experientei personale si a altor pescari dar nu trebuiesc luate ca litera de lege. Am vrut doar sa ofer din experienta mea si altora.
Stie arapaima, chiar el a facut poza asta din link. Si daca mai are pozele cu sliderele in gura stiucilor, poate le pune aici.
http://www.flickr.com/photos/membedeep/3529711111/#/
Daca ar fi sa aleg doar un slider de la Salmo, ar fi GT, cel din gura stiucii.
10 cm, floating.
http://www.flickr.com/photos/membedeep/3529711111/#/
Daca ar fi sa aleg doar un slider de la Salmo, ar fi GT, cel din gura stiucii.
10 cm, floating.
Fiecare are succes cu naluca cu care da mai mult
ca pestele nu vine sa cauta in trusa
. Deci dupa mine depinde de pescar ce naluca si ce culoare pune pe fir si cu ce insista mai mult cu acela are sanse mai bune sa prinda ....
Cat depre sinking sau floating ... depinde unde se afla pestii la momentul respectiv. In consecinta ambele sa fie la indemana

Cat depre sinking sau floating ... depinde unde se afla pestii la momentul respectiv. In consecinta ambele sa fie la indemana

- kingofbeasts
- veteran
sunt de aceeasi parere.kzoli scrie:Fiecare are succes cu naluca cu care da mai multca pestele nu vine sa cauta in trusa
. Deci dupa mine depinde de pescar ce naluca si ce culoare pune pe fir si cu ce insista mai mult cu acela are sanse mai bune sa prinda ....

L-am testat si eu intr-o partida cad prindeam bine cu alte mosmoande, oarecum si in speranta unor capturi mai alese, insa n-am avut nici un rezultat...
Am schimbat iarasi pe cele ce-mi dadusera rezultate si-am prins din nou...
M-am cam dezumflat putin insa ii mai dau sanse si-n alte ocazii, sunt insistent
Am schimbat iarasi pe cele ce-mi dadusera rezultate si-am prins din nou...
M-am cam dezumflat putin insa ii mai dau sanse si-n alte ocazii, sunt insistent