Help, Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 17 Noi 2010, 17:49

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Noi 2010, 18:19

SF scrie: imi place paternu Candy , si le place si la pesti :)
nu-mi pica fisa acum care-i ala. dai un link spre o poza sa ma dumiresc si eu? :?: :?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2010, 23:53

Ii o chestie multicolora , destul de gay :)

Da un search dupa Ima Sasuke Sexy Candy , sau Ima Sasuke Pretty Candy , is o gramada de Candy , si fac cam toate casele in Japonia .

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 18 Noi 2010, 09:21

Pentru ca urmaresc de doi ani evolutia slidere-lor pe diverse ape, respectiv culorile care au dat randament, in urma informatiilor primite atat de la pescari de competitie, pescari incepatori si in cele din urma ocazionali, pot sa va impartasesc urmatoarele:
Delta-culorile cu randament maxim: PA(PARROT), RT(RED TIGER), LIB(LIBAN).
Lacuri si balti-culorile cu randament maxim: YT(YELLOW TIGER varianta veche, se gaseste numai la dimensiunea de 10 cm), EP(EMERALD PERCH, culoarea mea preferata :D ), HP(HOT PERCH).

Ca un amanunt de luat in seama atunci cand alegeti un slider, culoarea rosie de pe abdomen si ochii vopsiti proeminent sunt un avantaj.

Aceste informatii sunt rezultatul experientei personale si a altor pescari dar nu trebuiesc luate ca litera de lege. Am vrut doar sa ofer din experienta mea si altora.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 18 Noi 2010, 10:59

Stie arapaima, chiar el a facut poza asta din link. Si daca mai are pozele cu sliderele in gura stiucilor, poate le pune aici.

http://www.flickr.com/photos/membedeep/3529711111/#/

Daca ar fi sa aleg doar un slider de la Salmo, ar fi GT, cel din gura stiucii.

10 cm, floating.

pikexpert
junior
junior

Mesaj de pikexpert » 10 Dec 2010, 22:12

sincer eu v-as contrazice un pic..... eu am avut succes la culori naturale real perch, real roach, rsg, real sunfish.......... oricum... ador slider-ul. trebe sa pescuiesti cateva saptamani sa simti slider-ul apoi va deveni o arma

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 11 Dec 2010, 10:03

Fiecare are succes cu naluca cu care da mai mult :wink: ca pestele nu vine sa cauta in trusa :lol: . Deci dupa mine depinde de pescar ce naluca si ce culoare pune pe fir si cu ce insista mai mult cu acela are sanse mai bune sa prinda ....
Cat depre sinking sau floating ... depinde unde se afla pestii la momentul respectiv. In consecinta ambele sa fie la indemana :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Dec 2010, 16:41

kzoli scrie:Fiecare are succes cu naluca cu care da mai mult :wink: ca pestele nu vine sa cauta in trusa :lol: . Deci dupa mine depinde de pescar ce naluca si ce culoare pune pe fir si cu ce insista mai mult cu acela are sanse mai bune sa prinda ....
Cat depre sinking sau floating ... depinde unde se afla pestii la momentul respectiv. In consecinta ambele sa fie la indemana :wink:
sunt de aceeasi parere. :wink:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Dec 2010, 17:27

eu zic ca boblerele normale sunt mai eficiente pentru stiuca decat sliderele
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 11 Dec 2010, 18:09

L-am testat si eu intr-o partida cad prindeam bine cu alte mosmoande, oarecum si in speranta unor capturi mai alese, insa n-am avut nici un rezultat...
Am schimbat iarasi pe cele ce-mi dadusera rezultate si-am prins din nou...
M-am cam dezumflat putin insa ii mai dau sanse si-n alte ocazii, sunt insistent :lol:

Scrie răspuns