Gume care se topesc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Gume care se topesc
Haideti sa incercam o lista a soft-urilor care se topesc atunci cand sunt puse la gramada / stau in caldura / diverse alte cauze.
Tocmai mi-am alcatuit o cutie de gume (au la decathlon cutii bune la 30 lei) si nu as vrea sa ma trezesc cu surprize neplacute, ca mi s-au facut terci dupa cine stie ce iesire.
Stiu ca mai exista informatie pe tema asta, dar e impastiata si greu de urmarit.
Majoritatea gumelor din trusa sunt deocamdata Relax-uri. I s-au topit cuiva?
Tocmai mi-am alcatuit o cutie de gume (au la decathlon cutii bune la 30 lei) si nu as vrea sa ma trezesc cu surprize neplacute, ca mi s-au facut terci dupa cine stie ce iesire.
Stiu ca mai exista informatie pe tema asta, dar e impastiata si greu de urmarit.
Majoritatea gumelor din trusa sunt deocamdata Relax-uri. I s-au topit cuiva?
-
- veteran
Re: Gume care se topesc
Kingdom Proton si Z-Man se topesc daca sunt amestecate cu alte plastice. Este bine sa le pastrezi in ambalajele lor originale.
Incercati sa nu puneti in contact vreodata( si mai ales sa uitati de ele) vreo guma cu cozile de silicon de la voblerele Magallon sau Tiny Magallon.
Se lipesc/ topesc si distrug cozile la voblere, sunt patit cu asta!

Se lipesc/ topesc si distrug cozile la voblere, sunt patit cu asta!

-
- senior
Kopito-urile de culori diferite isi cam "imprumuta" culoarea una de la alta. Cele negru cu alb se inchid la culoare cu timpul daca sunt pastrate alaturi de nuantele mai inchise. Dar numai la Relax am observat asta si nu in conditii de expunere la soare sau caldura excesiva.
- stefanflorin
- veteran
toate gumele care sunt facute din elastomeri (ales care se intind ca dracii
) )trebuie pastrate in ambalajul lor.

Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
Foarte incomod sa umbli in 20 de pungi cu gume...
- andriipopa75
- veteran
si skirt-urile din elastic se topesc in contact cu anumite plastice sau silicoane
delocadrianc scrie:Foarte incomod sa umbli in 20 de pungi cu gume...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- andriipopa75
- veteran
ideal ar fi ca nalucile sa raman in ambalajele lor, atat pt conservare culoare/arome cat si pentru a alege repede, in cazul in care in cutie sunt pe culori si nu pe modele. La inceput mi se parea aiurea, mai ales ca am 3 genti si tanspe cutii, dar acum am cateva pungi dupa mine , cu ce trebuie sa testez sau cu ultimele prinzatoare.