Gume care se topesc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Gume care se topesc
Pentru cei care vor sa tina in cutii plastice din elaztec cum sunt cele de la Z man exista de la Flambeau niste cutii speciale, dintr un plastic mult mai transparent si dur, de tipul carcaselor de cd uri cu care nu reactioneaza. Problema este ca nu am vazut pe la noi cutiile astea, si mai au un dezavantaj cutiile ca sunt destul de casante si se crapa relativ usor. Oricum foarte moi si rezistente plasticele astea asa ca eu zic ca se merita chiar daca sunt mai greu de tinut, adica trebuie avut un pic de grija cu ele. Daca le puneti in cutii normale stricati si cutiile in timp, se stramba, reactioneaza urat 

Cred ca am ajuns la combinatia perfecta !
Am doar 3 marci de soft , in momentu de fata , si nu se contopesc intre ele ,nici cu restu , si nici cu cutia
Controlez ape de la 110 minus pan la popper cu vreo 15-17 de naluci care nu se distrug intre ele
Imi amintesc de timpurile alea cand mi se lipeau softurile de cutie , sa nu zic intre ele
Era o gramada de peste pe vremea aia
Am doar 3 marci de soft , in momentu de fata , si nu se contopesc intre ele ,nici cu restu , si nici cu cutia

Controlez ape de la 110 minus pan la popper cu vreo 15-17 de naluci care nu se distrug intre ele

Imi amintesc de timpurile alea cand mi se lipeau softurile de cutie , sa nu zic intre ele

Era o gramada de peste pe vremea aia

-
- utilizator constant
Pai imparte informatia! 
Una din marci probabil e Relax, dar care-s alealalte 2...

Una din marci probabil e Relax, dar care-s alealalte 2...
aveti experiente bune / proaste cu gumele 4Predators, Savage Gear sau Daiwa ?
Daca se topesc? Nu.
-
- veteran
Cu 4Predators si cu Daiwa am pescuit si am avut rezultate bune. Le poti pastra si langa alte plastice sau in trusa de naluci, nu se topesc.CristianK scrie:aveti experiente bune / proaste cu gumele 4Predators, Savage Gear sau Daiwa ?
-
- senior
Cu Daiwa dau si eu si am avut rezultate bune. Doar ca-s tare sensibile in coada si ai surprize destul de des sa ti-o rupa salaul. Insa nu se decoloreaza sau coloreaza de la altele si merg mai bine la apa rece cand salaul este mai mofturos.