Grip

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Feb 2007, 23:02

Stiuca de 8 kg e lunga, intr-adevar. Insa ai obosit-o de a si murit nu ? :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Feb 2007, 23:03

baieti,
am si eu o intrebare,poate infantila dar ma racaie de mult
cum folositi gripul de pe mal?
am vazut ca sunt foarte scurte(exceptie ala de la Berkley) si manuirea lor de pe mal mi se pare impropie.
de ce?
pai ca sa prinzi pestele cu gripul de pe mal,trebuie sa aduci pestele fff aproape de mal ceea ce inseamna apa f mica,uneori mult prea mica,iar asta ar periclita f mult sansele de a scoate pe mal acel peste.
mi se pare mult mai comod cu minciocul si mult mai sigur,cu toate ca gripul ala parca e mai usor de transportat decat un micioc(eu am un mincioc cu coada telescopica si pliabil,e luat de pe vremea........ si zic eu ca e ideal cu toate ca se mai incurca woblerul in el cateodata)
daca ma lamuriti si pe mine ce si cum cu gripul asta (de pe mal.ca din barca e simplu si chiar indicat) mai ca as lua si eu unul
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 23:10

tudor scrie:Stiuca de 8 kg e lunga, intr-adevar. Insa ai obosit-o de a si murit nu ? :twisted:
Inca era vie dar nu a mai durat mult.Eram multi pe balta si ne era o foameeeeeeeee!!!
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Feb 2007, 23:29

@ meas
Drillul prelungit e mult mai daunator decat gripul, pentru pesti evident

@ adiwolf
daca apa e asa mica la mal poti sa intri si tu un pic in apa
gripul are avantaje si dezavantaje fata de minciog, unul din dezavantaje e ca trebuie sa aduci pestele ceva mai aproape si sa-l apuci cu atentie mai mare.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Feb 2007, 12:20

dr.pike scrie:Va multumesc pentru raspunsuri. Cred ca l-am gasit:)
daca te mai intereseaza am vazut in Sibiu un Berkley lung 130 RON

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Aug 2007, 10:47

energo team lip grip pret special 37 lei.merita?sau este pt albitura :D

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 26 Aug 2007, 13:28

Eu am un Berkley Lip Grip, ala de 12". Am pierdut de cateva ori cate un peste din cauza lui, cand il bagi in gura se sperie si se zbate, daca nu e bine intepat se dezgata, am patit treaba asta cu niste avati. Daca ar fi sa-mi iau unul as lua un boga grip, ala protejeaza cat de cat pestele pentru ca falcile alea se si rotesc, daca se zbate mai tare pestele nu ii rupi falca.
Acuma prefer un minciog cu coada scurta pe care il tin agatat de spate, are plasa facuta din nailon impletit si ochiuri mai mari, chiar daca se agata voblerul e usor de descalcit. Il tin agatat de vesta cu un snur elastic, ceva ca la muscari dar putin mai mare, e foarte comod de folosit si nu e deloc greu.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 26 Aug 2007, 19:05

daca scapa cu atat mai bine.oricum ii dau drumul.chestia este sa tina sami recuperez vobleru si sa nul chinui prea mult

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 27 Aug 2007, 11:28

Da dar nu mai apuci sa-i faci poza :))

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 27 Aug 2007, 23:59

un grip bun este cel de la Jaxon 60 ron si face toti banii !!! nu rugineste si nu m-a lasat niciodata la greu.. :lol: :lol:

Scrie răspuns