Grip

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 20:04

Toate bune si frumoase cand e sa-i faci poza;da' ce te faci cand "ranjeste" la tine din apa si te gandesti ca daca scapa?? :cry: :cry:
Nu-i mai sigur de scos cu minciogul :?: :?: :?:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Feb 2007, 20:09

Daaa, mai bine cu minciocul. Si dupa aia stai o ora sa-ti descurci voblerul din mincioc.
Cel mai bine e sa incerci amandoua variantele. Cred ca mai toti asa am facut. :D

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 13 Feb 2007, 20:15

Cel mai bun e minciogul......
Si nici nu stresezi pestele :twisted: ..........ca saracul dupa ce l-ai prins daca mai bagi si fieratania in gura lui..........ii creste glanda tiroida :( :(

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Feb 2007, 20:20

Da, uite si pe asta l-am stresat :

Imagine

Dupa aia i-am drumul si a plecat. Ai mincioc in care poate intra unul ca asta sau mai mare ?

meas
veteran
veteran

glanda

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 20:20

Poate sublinguala :lol: :lol: ca pana la tiroida mai mananci o paine :roll:
Oricum i se "moaie" in tigaie :bere:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 20:25

tudor scrie:Da, uite si pe asta l-am stresat :

Imagine

Dupa aia i-am drumul si a plecat. Ai mincioc in care poate intra unul ca asta sau mai mare ?

Se pare ca pestii din Sena au comportament european si deschid frumusel gura....ca la stomatolog......ca stiu ca la urma vor fi eliberati. :wink:
La noi se zbat :twisted: :twisted: :twisted: de frica tigaii :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Feb 2007, 22:22

De aia cred ca e bine sa incerci si minciocul si gripul. Minciocul e bun la pesti pentru o anumita talie. Cand vei prinde ceva intr-adevar mare nu-ti va intra in mincioc din lipsa de loc. Hai sa zicem o stiuca, ca e mai lunguiata. Atunci trebuie mincioc de crapisti, daca e control pe garla o sa zica paznicul ca ai prostovol. :lol: Si sa te plimbi cu un asemenea mincioc nu cred ca se poate. Numai la stationar merge.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Feb 2007, 22:39

meas, vad ca te-ai speriat de grip :lol:
daca vezi unul de aproape si mai ales vezi cum functioneaza, o sa-ti dai seama ca nu e asa fioros cum pare.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Feb 2007, 22:45

Parca Dan Popa s-a suparat mai tare decat Meas. Asta e impresia mea. :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 22:58

Tavi scrie:meas, vad ca te-ai speriat de grip :lol:
Nu sunt asa sperios,dar ma gandeam ca la un peste mare iti trebuie indemanare nu gluma :shock: si multa tehnica.Imi si imaginez scena:tin bine lanseta,poate chiar cu doua maini :evil: ,daca iau o mana de pe lanseta mi-e ca scap "monstrul" iar daca tin in continuare cu doua maini,incep sa regret ca nu sunt miriapod sa am a treia mana de ajutor :lol: :lol:
Lasand gluma la o parte si daca folosesti minciogul tot trebuie sa iei o mana de pe lanseta :cry: sa-l scoti.
Am reusit la Dunare sa scot stiuca de 8kg(lunguta :D )cu minciogul fara sa-mi agat si lingura.Am luat-o de la coada dupa ce am obosit-o bine :wink:

Scrie răspuns