grip !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: grip !
mda este cam scump totusi ! un minciog nu ar fi o varianta mai buna ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Sunt cu totu deacord cu tine !andrei-ovidiu scrie:Daca ajuta cu ceva, desi s-a para-mega-extra dezbatut subiectul...ca fost posesor de Berkley small LipGrip, medium Grip si large Grip, precum si Energo si Jaxxon si actual posesor de Boga Grip 130, nu pot spune decat atat...Boga is the best! Restul se deduce de la sine...de retinut...cu Berkley si Jaxxon am scapat si avat si stiuca, inclusiv din barca deja atarnand stiuca deasupra barcii!
Deci pentru a nu avea emotii absolut deloc cu niciun peste pana la somnii de pana in 20-25 de kg, unde probabil mana e cea mai buna, Boga este no 1 si probabil va si ramane asa...
Eu am avut un grip de la Berkley pe care l-am dat si am facut un efort financiar si mi-am luat un Boga Grip 130 lb cu discaunt si l-am scos la 350 lei si sunt foarte multumit de el .

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Ba da ar fi cand ai de batut malurile pline de tufe pe langa un rau apoi sa vezi distractie cu lanseta intr-o mana si minciocul in alta cum o zi de relaxare se transforma in una de calvar.grecu scrie:mda este cam scump totusi ! un minciog nu ar fi o varianta mai buna ?
Cine-mi zice ca din lipurile ale de 2 lei nu a scapat pesti va spun eu de ce nu a scapat ca nu prea a prins

da, o glumita buna pana la urma dar care oricum nu m-ar putea lamuri sa bag atatia bani intr-un Boga ...RYOBI scrie:[.....]
Cine-mi zice ca din lipurile ale de 2 lei nu a scapat pesti va spun eu de ce nu a scapat ca nu prea a prins
pana la urma fiecare e liber sa se pozeze cu ce grip vrea el in mana

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
hmm ... nu prea a prins ...RYOBI scrie: Cine-mi zice ca din lipurile ale de 2 lei nu a scapat pesti va spun eu de ce nu a scapat ca nu prea a prins
adica... a prins... ? dar mai putin ...
ca deh ala nu e pescar bun si din cauza aiaaaa nu a scapat cu lipurile alea de doi lei ?

deci e rau bun !

vrajeala... , tu de fapt vrei sa zici ca-is mincinosi dar n-ai coaie sa le-o zici in fata asa ca le dai la cotoaie atacindule mindria si orgoliu de pescari

adevarul e ca pareri is de o parte si alta... , pe unii ii satisface si altele mai ieftine si is multumiti cu ele iar pe alti nu ! ete fleoshc !
cel mai bun grip e gafa !

- semlecangheorghe
- veteran
Gafa??Hmmm,depinde...daca iesi cu doktor vodka la pescuit,s-ar putea sa te penetrezi singur
si tot la grip ajungi pin la urma...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
daca te penetrezi singur... , atunci... e indiferent cu cine iesi 

de pe mal da ii mult mai usor un grip dar la un pescuit din barca ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Altfel te simti si tu ca peste(nu de fetitze
)daca te scoate unu din apa cu Boga...esti mai implinit,mai mandru printre ai tai.Asta daca nu cumva ai ghinionul sa te zvarle ala-n portbagaj.
si atunci chiar nu mai conteaza.Sau poate ca da,va umbla vorba:"vezi bahhh,s-a ajuns,a murit cu Boga-n gura"
Eu am avut si minciog purtat pe spate printre tufe
dar si un grip 'eftin.Bune ambele,n-am scapat pesti cu ele.Apoi m-am facut mai comod,le-am vandut si-am apelat la mana
...aici am cam inceput sa-i pierd.Mai putin somnii...care insa nu au fost foarte multi 

Eu am avut si minciog purtat pe spate printre tufe

- Rapala Man
- veteran
pt orice risc mincioc cu plasa de cauciucgrecu scrie:de pe mal da ii mult mai usor un grip dar la un pescuit din barca ?
http://www.tacklewarehouse.com/Ego_S2_S ... -ESNC.html
Rapala worlds favorite fishing lure