gonflabila pe peridoc?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Re: gonflabila pe peridoc?

Mesaj de diesel » 27 Sep 2012, 08:39

Eu nu m-am complicat cu peridoc si cum aveam o remorca de masina am adaptat un suport pe care sa pun barca si pe care il pot da jos cind am nevoie de remorca,merge super si in plus remorca o folosesc si in alte scopuri

cristian.onofrei
junior
junior

Mesaj de cristian.onofrei » 27 Sep 2012, 11:56

Multumesc pentru raspuns Diesel!
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 27 Sep 2012, 14:31

cristian.onofrei scrie:Salut,

Ma gandesc la aceasta combinatie si as fi incantat daca are (sau a avut) cineva si ar putea sa-mi dea sfaturi concrete in aceasta privinta.

Ideea vine datorita faptului ca am o gonflabila (Quicksilver Sport Enduro de 3,40 m) achizitionata cu un super pret si de care sunt atat de multumit incat nu as schimba-o, dar pe care as pune-o pe un peridoc pentru a scapa de facut-desfacut la fiecare partida.

Multumesc pentru sfaturi si idei!
Poti sa-mi spui si mie pretul barci pe privat si distribuitorul(pres de contact) de la care ai luat-o.Mersi
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

cristian.onofrei
junior
junior

Mesaj de cristian.onofrei » 28 Sep 2012, 08:41

@Ryobi

Nu-i nimic secret ca sa comunic pe privat.
Am cumparat barca de la American Nautics cu 868 Euro, iar in catalog este 1178. Pretul asta l-am obtinut datorita faptului ca am cumparat si motorul si barca de la ei (motorul l-am cumparat la pret de catalog). Asta a fost o promisiune facuta de ei in cadrul targului din primavara anului trecut, nu stiu daca e politica lor uzuala.

Toate bune!
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

Scrie răspuns