Filmuletul lui Stefan Dinu este OK, dar trebuie inteles cu totul altceva de acolo despre glisare.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pe naiba iti trebuie. Astea se numesc Tunnel boats si alea de sub tuburi se numesc hijackers. Iti folosesc ca sa poti intra in faza a doua de planaj. Merge ca pe shine, adica te zboara din ea la curbe daca nu te tii bine. Nici nu se construieste cu tub de aer in fatza pentru ca daca iei un val la viteza mare ai rupt-o. Oglinda se face din bare de aluminiu ca sa iasa repede apa din ea. Zodiac **** fastroller e asemanatoare cu asta, un hibrid.StefanDinu scrie:Vreţi glisaj? Cred ca va trebuie asa ceva:
Aveti aici un film
Păcat ca la un vânt puternic nu prea mai ai chef de pescuit.
am inteles.. si eu cred ca la 20km/h esti in glisaj..dar intrebam sa ma asigur...mihaif99 scrie:
Bote-le man, planeaza cum planeaza un bote. Sunt convins ca nu ai probleme cu el si nici nu ai cum. E perfect pt mers la peste. Aici vorbeam de pneumatice care vin in zeci de designuri. Eu nu am avut porta-bote. Poate daca as fi gasit vreo ocazie, dar altfel mi se pare scumputza daca ies de doua ori pe an cu ea. La peste, cel mai adesea, merg cu caiacul. Pentru mine barcile cu motor sunt mai mult pentru distractie. Ca barca portabila am preferat Quicksilverul pentru ca ma duc pe lacuri mari = valuri mari, incarcat cu echipament de camping, coolere, haleala, etc si in conditiile astea e mai sigura decat botele.
Esti din Galati, probabil ai experienta pe Dunare, spune tu cum sta treaba.tudorgabriel scrie:Din cele prezentate mai sus cred ca nu stiti nici unul nimic despre barciMai luati putine lectii pe la Dunare si vorbiti dupa aceea
Filmuletul lui Stefan Dinu este OK, dar trebuie inteles cu totul altceva de acolo despre glisare.
a da, normaldaspinningmaster scrie:domnule edi, ma gandesc ca dupa excursia de ieri ati mai descoperit cate ceva din tainele glisajului, corect?