Gerul si Lansetele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Gerul si Lansetele
Salutare
Ce efect poate avea gerul/frigul asupra lansetelor (daca are)?. Ma refer la cele depozitate in conditii de frig, dar nu direct expuse calamnitatilor, de exemplu pe balcon sau lasate in masina pentru saptamana viitoare.
Multam
Ce efect poate avea gerul/frigul asupra lansetelor (daca are)?. Ma refer la cele depozitate in conditii de frig, dar nu direct expuse calamnitatilor, de exemplu pe balcon sau lasate in masina pentru saptamana viitoare.
Multam
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
...nu si daca folosesti o crema cu factor de protectzie mare, de foarte buna calitate!AxA scrie:Corect, nu cred ca le afecteaza decat daca stau la soare...multe materiale sunt sensibile la expunerea prelungita la raze uv.Tavi scrie:Eu imi las betele de ani de zile pe balcon si n-au nici pe dreaq.
Nu le las in soare, dar la frig nu cred ca au gretzuri

- mihaimircea
- veteran
AxA scrie:Corect, nu cred ca le afecteaza decat daca stau la soare...multe materiale sunt sensibile la expunerea prelungita la raze uv.Tavi scrie:Eu imi las betele de ani de zile pe balcon si n-au nici pe dreaq.
O husa ar ajuta?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
"Gerul si Lansetele" adica ce vrei sa spui....tu te referi la poza asta: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1524 ?!

Eu le tin in husa sau/si in tuburi.mihaimircea scrie:AxA scrie:Corect, nu cred ca le afecteaza decat daca stau la soare...multe materiale sunt sensibile la expunerea prelungita la raze uv.Tavi scrie:Eu imi las betele de ani de zile pe balcon si n-au nici pe dreaq.
O husa ar ajuta?
Nu-mi fac probl cu betele, mai delicat e la fire