gata, au facut-o si p-asta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mi se pare exagerat.Nu erau suficiente bilele?Daca e asa cum zic ei-ca vibratiile se simt si se aud pana la 30 Ft,nu e cam zgomotos?Rapitorul simte vibratia produsa de coada unui pestisor real,care isi da silinta sa fie silentios.De ce nu i-au pus un SubWoofer? 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Sunt mai mult de 25 de ani cand am vazut intr-o revista un montaj electronic (de fapt un multivibrator) care se baga intr-o cutie etansa in apa si spunea ca atrage pestii (nu spunea care pesti) in zona in care pescuim. Am construit montajul dar la pestele pe care-l pescuiam eu atunci (clean, mreana, pastrav) nu a dat nici-un rezultat. Din contra, parca au fugit toti pestii.
Poate nu am gasit eu frecventa corecta (am incercat mai multe reglaje) sau poate era un montaj destinat somnului.
Poate nu am gasit eu frecventa corecta (am incercat mai multe reglaje) sau poate era un montaj destinat somnului.
- Borealis Fly
- veteran
Pai pana l-a urma s-a dovedit mai bun pentru alungarea tantarilor decat pentru a atrage pestelemugurel scrie:@Paul
Pentru alungarea tantarilor am folosit acelasi gen de montaj si a dat rezultate (de fapt inca il folosesc), dar ti-am zis la peste nimic bun. Tu ai devenit cu ajutorul lui mai "atractiv pentru pesti"?

- Wavedancer
- veteran
Mishto "jucaria" aia! Ma intreb cum merge in apele noastre?!
Cit despre alte "electro-gadget"-uri, citeam mai demult intr-o revista englezeasca, despre un dispozitiv care se lasa linga barca si genera unde de joasa frecventa, dupa un pattern "comandat" de pescar. Un fel de clonc electronic daca vreti. Asa ca, deja, nu ma mai mira nimic!
Cit despre alte "electro-gadget"-uri, citeam mai demult intr-o revista englezeasca, despre un dispozitiv care se lasa linga barca si genera unde de joasa frecventa, dupa un pattern "comandat" de pescar. Un fel de clonc electronic daca vreti. Asa ca, deja, nu ma mai mira nimic!

You can run, you can hide! But... you'll die tired!