[quote="onesti"]
Acuma, tu doreai sa-tzi garanteze careva de pe forum ca nu-i nici o problema daca declari altceva?!.[/quote]
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta , am cerut parerea celor care au cumparat , arata-mi unde am cerut eu garantii intr-o chestie ce depinde de decizia mea si cum poate sa-mi dea cineva o garantie intr-o stfel de chestie!!!!!!!!!!!!!!!! Hai ca merg la peste , gaseste pin vin unde am cerut garantii !!!!! Ciao!
Fir Intins!!!
Gamakatsu Luxxe Surmis 676 7-35g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai odata ce stiai de treaba cu declararea unei valori mai mici, aveai exemplul celor care s-au fript, noi tzi-am dat exemplele celor carora le-a mers , mai mult ce-i de zis...?SF scrie:
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta , am cerut parerea celor care au cumparat , arata-mi unde am cerut eu garantii intr-o chestie ce depinde de decizia mea si cum poate sa-mi dea cineva o garantie intr-o stfel de chestie!!!!!!!!!!!!!!!! Hai ca merg la peste , gaseste pin vin unde am cerut garantii !!!!! Ciao!
Fir Intins!!!
Din punctul meu de vedere am spus ce-am avut de spus legat de acest subiect. Tzine-ne la curent cu decizia ta legata de o eventuala urmatoare comanda grasa de la Plat: ce-ai declarat si daca tzi-a iesit faza

Ultima ta fraza-mi suna ca o tema pt. acasa

Fir (de la Plat) intins!
[quote="onesti"]
Pai odata ce stiai de treaba cu declararea unei valori mai mici, aveai exemplul celor care s-au fript, noi tzi-am dat exemplele celor carora le-a mers , mai mult ce-i de zis...?[/quote]
Cind am scris postu ala pe topicu lui MeHigh , dupa cum vezi , nu stiam tare exact care ii treaba , si acolo ceream o parere ( chiar si pe privat , daca deranjam ,). Nu m-am sensibilizat deloc ca nu am primit-o si am cautat in alta parte . Subiectu a aparut din nou , si normal ca m-am sensibilizat cind am vazut ca intreb de pere si mi se spune pretu la mere .
In cea ce priveste Plat , nu ma mai mininca sa fac o comanda grasa , ii misto ca au niste naluci pe care nu prea le gasesti la un loc in alte parti , ceva leader-e , da astea-s maruntisuri , la din astea poti declara sub . Parerea mea haha!! Numa bine !
Fir Intins!!!
PS. Am prins un peste , deci mi-am facut tema hahaha!!!
Pai odata ce stiai de treaba cu declararea unei valori mai mici, aveai exemplul celor care s-au fript, noi tzi-am dat exemplele celor carora le-a mers , mai mult ce-i de zis...?[/quote]
Cind am scris postu ala pe topicu lui MeHigh , dupa cum vezi , nu stiam tare exact care ii treaba , si acolo ceream o parere ( chiar si pe privat , daca deranjam ,). Nu m-am sensibilizat deloc ca nu am primit-o si am cautat in alta parte . Subiectu a aparut din nou , si normal ca m-am sensibilizat cind am vazut ca intreb de pere si mi se spune pretu la mere .
In cea ce priveste Plat , nu ma mai mininca sa fac o comanda grasa , ii misto ca au niste naluci pe care nu prea le gasesti la un loc in alte parti , ceva leader-e , da astea-s maruntisuri , la din astea poti declara sub . Parerea mea haha!! Numa bine !
Fir Intins!!!
OK - scuze, acum am inteles care era problema ta.SF scrie:Cind am scris postu ala pe topicu lui MeHigh , dupa cum vezi , nu stiam tare exact care ii treaba , si acolo ceream o parere ( chiar si pe privat , daca deranjam ,). Nu m-am sensibilizat deloc ca nu am primit-o si am cautat in alta parte . Subiectu a aparut din nou , si normal ca m-am sensibilizat cind am vazut ca intreb de pere si mi se spune pretu la mere .onesti scrie:
Pai odata ce stiai de treaba cu declararea unei valori mai mici, aveai exemplul celor care s-au fript, noi tzi-am dat exemplele celor carora le-a mers , mai mult ce-i de zis...?
Fir Intins!!!
Mai mult decat ti-am spus nu stiu. La mulinete, nu au existat tzepe cu EMS-ul niciodata - cel putin in cazul meu. Serviciul e f. profesionist... asa ca poti declara o valoare mai mica decat cea reala, pt. persoana fizica. EMS-ul este cel mai sigur - chiar daca iti comanzi nimicuri (naluci, fire, dvd-uri etc.) nu accepta posta aeriana normala - pt. ca se mai pierd colete - am patit-o si eu, insa Plat si-a recuperat pierderea, si au retrimis comanda prin EMS.
In cazul lansetelor, iti spune japonezul care-i valoarea minima pe care poate s-o declare si la care el iti asigura pierderea trimitandu-ti o noua lanseta, in cazul in care prima ajunge rupta in transport. Pt. asta trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime la receptia marfii - daca a fost deschis de vama, sa verifici continutul coletului de fata cu un reprezentant al companiei de transport, iar daca sunt probleme, sa refuzi coletul pe loc, compania transportatoare avand obligatia sa-i dea retur. Dupa ce ajunge lanseta inapoi, in tara de unde a plecat, partea financiara (despagubirile) este rezolvata intre expeditor si transportator.
Din ultimele cinci lansete pe care mi le-am adus, patru tuburi au fost desfacute pt. control vamal sumar (Plat le impacheteaza in doua-trei randuri de folie cu air bubbles, plusa ca vin si in husele lor, asa ca vamesii nu stau sa le desfaca integral - dureaza cam 10-15 min. sa despachetezi lansetele trimise de Plat). Un singur tub a venit sigilat - nedeschis de vama. Tuburile deschise de vama sunt re-sigiliate cu un scotch pe care scrie "Deschis pt. control vamal" sau asa ceva. Oricum, mi-am facut obicei sa despachetez complet fiecare lanseta la fata locului, sa le verific daca au ajuns intregi sau nu.
[quote="AndreiZ"]
In cazul lansetelor, iti spune japonezul care-i valoarea minima pe care poate s-o declare si la care el iti asigura pierderea trimitandu-ti o noua lanseta, in cazul in care prima ajunge rupta in transport. Pt. asta trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime la receptia marfii - daca a fost deschis de vama, sa verifici continutul coletului de fata cu un reprezentant al companiei de transport, iar daca sunt probleme, sa refuzi coletul pe loc, compania transportatoare avand obligatia sa-i dea retur. Dupa ce ajunge lanseta inapoi, in tara de unde a plecat, partea financiara (despagubirile) este rezolvata intre expeditor si transportator.
Din ultimele cinci lansete pe care mi le-am adus, patru tuburi au fost desfacute pt. control vamal sumar (Plat le impacheteaza in doua-trei randuri de folie cu air bubbles, plusa ca vin si in husele lor, asa ca vamesii nu stau sa le desfaca integral - dureaza cam 10-15 min. sa despachetezi lansetele trimise de Plat). Un singur tub a venit sigilat - nedeschis de vama. Tuburile deschise de vama sunt re-sigiliate cu un scotch pe care scrie "Deschis pt. control vamal" sau asa ceva. Oricum, mi-am facut obicei sa despachetez complet fiecare lanseta la fata locului, sa le verific daca au ajuns intregi sau nu.[/quote]
Mersi Andrei , cu betele nu m-am interesat , cind imi cedeaza urmatoru poate iau de pe la japos , informatia imi este folositoare . Numai bine.
Fir Intins!!!
Din ultimele cinci lansete pe care mi le-am adus, patru tuburi au fost desfacute pt. control vamal sumar (Plat le impacheteaza in doua-trei randuri de folie cu air bubbles, plusa ca vin si in husele lor, asa ca vamesii nu stau sa le desfaca integral - dureaza cam 10-15 min. sa despachetezi lansetele trimise de Plat). Un singur tub a venit sigilat - nedeschis de vama. Tuburile deschise de vama sunt re-sigiliate cu un scotch pe care scrie "Deschis pt. control vamal" sau asa ceva. Oricum, mi-am facut obicei sa despachetez complet fiecare lanseta la fata locului, sa le verific daca au ajuns intregi sau nu.[/quote]
Mersi Andrei , cu betele nu m-am interesat , cind imi cedeaza urmatoru poate iau de pe la japos , informatia imi este folositoare . Numai bine.
Fir Intins!!!